BLIR DE TREBARNSFORELDRE? Etter Emmy-utdelingen tidligere denne uken hevder flere at Benedict Cumberbatch og kona Sophie Hunter venter sitt tredje barn sammen. Foto: NTB Scanpix
BLIR DE TREBARNSFORELDRE? Etter Emmy-utdelingen tidligere denne uken hevder flere at Benedict Cumberbatch og kona Sophie Hunter venter sitt tredje barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Benedict Cumberbatch:

Slik setter de fart på babyryktene

Flere hevder den gule kjolen skjuler en hemmelighet.

Publisert

Den britiske skuespilleren Benedict Cumberbatch (42) har siden starten av 2000-tallet markert seg som en av Storbritannias mest begavede skuespillere.

Prestasjonene på tv-skjermen har gitt Benedict en helt egen armé av fans, som velger å kalle seg selv «Cumberbitches». Selv om de fleste er snille, har skuespilleren tidligere fortalt at han har støtt på problemer med de ivrige tilhengerne.

Gravidmage?

Enkelte har tidligere hevdet at han verken er gift eller har barn med kona, Sophie Hunter (40). Men de to giftet seg i 2015, på selveste valentinsdagen 14. februar, og har to barn sammen, sønnene Christopher Carlton (3) og Hal Auden (1).

Den 70. Emmy-utdelingen ble arrangert i Los Angeles natt til tirsdag, og Benedict og Sophie var blant celebritetene på den røde løperen.

Sistnevnte stilte i en knallgul, fotsid kjole, men det er imidlertid ikke kjolen i seg selv som har fått oppmerksomhet i ettertid, men heller hva som kan skjule seg under den. Ifølge E! News skal ekteparet nå vente sitt tredje barn sammen.

Nettstedet påpeker nemlig at de kan skimte en voksende babymage under den relativt løstsittende kjolen.

BABYMAGE?: Flere mener de kan se en voksende babymage under den gule kjolen. Foto: NTB Scanpix
BABYMAGE?: Flere mener de kan se en voksende babymage under den gule kjolen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ekteparet har foreløpig ikke kommentert de siste ryktene.

PR-stunt

De gledelige nyheten kommer bare halvannet år etter at de ble foreldre til yngstesønnen Hal Auden, som kom til verden i mars 2017. I juni 2015 fikk de sitt første barn, Christopher Carlton, bare måneder etter at de ble smidd i hymens lenker.

Tidligere har den britiske stjernen fortalt at flere fans tvilte på forholdet deres.

- Det finnes folk der ute som tror at kona og barna mine er et PR-stunt, sa Benedict til Vanity Fair.

- Jeg tror det har noe å gjøre med ideen om at «Internettets kjæreste» ikke kan tilhøre noen andre. Det er umulig at han skal tilhøre noen andre enn meg. Det kalles «stalking». Det er besettende, vridd og veldig skremmende oppførsel, fortsatte han.

GIFT: Benedict og Sophie giftet seg i 2015 og har to sønner sammen. Her var ekteparet sammen tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Benedict og Sophie giftet seg i 2015 og har to sønner sammen. Her var ekteparet sammen tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fikk rollen

Helt siden 2010 har Benedict Cumberbatch vært å se i BBC-serien om «Sherlock Holmes», basert på romanene til Arthur Conan Doyle.

I 2016 ble det imidlertid kjent at den britiske skuespilleren ikke sto først i køen for å få utdelt denne rollen.

Årsaken skal ha vært at Benedict ikke var sexy nok. Dessuten skal han ha hatt feil nese for å kunne spille den ikoniske detektiven, ifølge medskaper av serien, Mark Gattis.

Overfor Mirror sa han at de var bekymret over å velge en ukjent skuespiller til hovedrollen for et så viktig prosjekt. Han skal også ha karakterisert Benedict som merkelig.

- Nesa hans var tilsynelatende helt feil. Vi tenkte at hvis vi kunne få rettet den opp, ville vi kanskje få til noe. Sannheten er at vi ikke har gjort noen ting, sa Gatiss til Mirror.

Skuespilleren har for øvrig selv uttalt at han var i tvil da han omsider ble tilbudt rollen i tv-serien. Han var nemlig ikke sikker på at han ønsket et liv i rampelyset.

- Jeg hadde noen reservasjoner i forhold til denne ikoniske karakteren. Jeg tenkte: «Dette er en veldig velkjent karakter, jeg kommer til å få veldig mye oppmerksomhet for den».

- Dette var før jeg hadde fått mitt store gjennombrudd, men jeg visste at det likevel ville få mye fokus. Derfor trengte jeg tid på å finne ut om dette var noe jeg faktisk ville, har Cumberbatch sagt til nettstedet Metro.

LES OGSÅ: Legger seg flat ni år etter skandalen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer