«Ugly Betty»:

Slik ser «Ugly Betty»-stjernene ut i dag

... 15 år etter premieren på serien!

AMBISIØS: Betty Suarez er tittelkarakteren i «Ugly Betty». Publikum følger henne mens hun kjemper for å få jobb i motebladet Mode – til tross for at ingen synes hun passer inn. Foto: Snap Stills / REX / NTB
AMBISIØS: Betty Suarez er tittelkarakteren i «Ugly Betty». Publikum følger henne mens hun kjemper for å få jobb i motebladet Mode – til tross for at ingen synes hun passer inn. Foto: Snap Stills / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Husker du emneknaggen #sideeffectsofgettingold – som på norsk kan oversettes løst til «konsekvenser av å bli gammel» – som herjet på nettet?

På sosiale medier ble det delt bilder og videoer av diverse ting som har fått folk til å innse hvor fort tiden går. Nå har vi noe å legge til på listen:

Det er nemlig 15 år siden «Ugly Betty» hadde premiere.

Det er også over ti år siden den siste episoden av humorserien rullet over skjermen og fansen måtte ta farvel med karakterene.

Hvis du er en av dem som har kjent på savnet, har vi gode nyheter til deg – «Ugly Betty» er nemlig å finne på Viaplay. Binge i vei!

Under har vi samlet bilder av ti av seriens mest sentrale karakterer, da og nå. Deriblant Bettys litt overfladiske søster Hilda, hennes veslevoksne nevø Justin, kjekkas-sjefen Daniel, mystiske Alexis og «sladrekjerringene» Marc og Amanda.

Hvordan ser de egentlig ut i 2021?

Ignacio Suarez – Tony Plana (69)

Wilhelmina Slater – Vanessa L. Williams (58)

Daniel Meade – Eric Mabius (50)

Marc St. James – Michael Urie (41)

Amanda Tanen – Becki Newton (43)

Hilda Suarez – Ana Ortiz (50)

Justin Suarez – Mark Indelicato (27)

Alexis Meade – Rebecca Romijn (49)

Henry Grubstick – Christopher Gorham (47)

Betty Suarez – America Ferrera (37)

LES OGSÅ: Slik gikk det med Ronja Røverdatter

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer