Billy Zane:

Slik ser «Titanic»-stjernen ut nå

Billy Zane er ikke så lett å kjenne igjen, nesten 23 år etter at den ikoniske filmen kom ut.

STOR FORANDRING: Billy Zane, kjent som karakteren Cal Hockley i «Titanic», har forandret seg en del siden storfilmen rullet over filmlerretet i 1997. Foto: NTB Scanpix
STOR FORANDRING: Billy Zane, kjent som karakteren Cal Hockley i «Titanic», har forandret seg en del siden storfilmen rullet over filmlerretet i 1997. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Ingen klarer vel å glemme den prisbelønte dramafilmen fra 1997, som fortsatt får romantikere i alle aldre til å gråte foran TV-skjermen.

Filmen er basert på tragedien fra 1912, da passasjerskipet «Titanic» skulle ut på sin første tur - og det hele endte i katastrofe da skipet traff et isfjell og sank ned til havets bunn. Over 1500 personer mistet livet.

Ble store stjerner

Storfilmen «Titanic», som vant hele elleve Oscar-priser da den kom ut, er en romantisk og trist fortelling om to personer fra forskjellige samfunnsklasser, som forelsker seg på passasjerskipets jomfrutur.

Vi fikk blant annet lære å kjenne to av dagens store Hollywood-stjerner, Leonardo DiCaprio (45) og Kate Winslet (44), som spilte hovedrollene som Jack og Rose.

De er imidlertid ikke de eneste som skilte seg ut i dramafilmen. Billy Zane (53), som spilte forloveden til Rose, Caledon Hockley, gjorde seg også bemerket med sin egoistiske og uspiselige rolle.

Skuespilleren har rukket å bli 53 år gammel - og har forandret seg en del siden 1997.

Ny «look»

Nylig var skuespilleren å finne på Shrine Auditorium i Los Angeles, i forbindelse med årets SAG Awards. Da var det ikke helt enkelt å kjenne igjen rollefiguren Cal fra «Titanic».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer