Anastacia:

Slik ser stjernen ut i dag

Det er gått hele 22 år siden Anastacia slo gjennom som artist. Slik ser hun ut i dag.

STJERNE: Anastacia slo gjennom i 1999 og har siden vært en svært populær artist. Foto: Uwe Lein / AP / NTB
STJERNE: Anastacia slo gjennom i 1999 og har siden vært en svært populær artist. Foto: Uwe Lein / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den populære sangeren Anastacia (53), hvis egentlige navn er Anastacia Lyn Newkirk, har de seneste årene trukket seg ut av rampelyset og holdt en relativt lav profil.

Hun slo for alvor gjennom som artist tidlig på 2000-tallet og oppnådde stor suksess med hitlåtene «I’m Outta Love», «Left Outside Alone» og «Paid My Dues». Siden den gang er det mye som har forandret seg, også artisten selv.

Tidligere i år dukket hun imidlertid opp på skjermen igjen til alles overraskelse. Hun skjulte seg nemlig bak masken som «Vampyren» i den australske versjonen av «Maskorama».

ØL: Det er ikke alltid like lett å få med seg alt. Det fikk Paul Wesley erfare da han trodde en dagens mest populære artister var en type øl. Video: Se og Hør Vis mer

Populær artist

Gjennom karrieren har Anastacia gjort seg bemerket som en svært talentfull artist. Hun er kanskje best kjent for sin typiske 2000-tallsstil og fargerike briller.

Hennes debutalbum «Not That Kind» nådde topp ti i hele åtte land i Europa og Asia. Det ble fire ganger platina i Europa og trippel platina i Australia.

KJENT STIL: Anastacia med sin velkjente stil under World's First Stunt Awards i 2001. Foto: Peter Brooker / REX / NTB
KJENT STIL: Anastacia med sin velkjente stil under World's First Stunt Awards i 2001. Foto: Peter Brooker / REX / NTB Vis mer

Nå har det derimot snart gått hele 22 år siden «Paid My Dues»-sangeren slo gjennom som artist. Hun har rukket å bli 53 år gammel og ser ut til å holde seg svært godt for alderen.

Det ser i alle fall slik ut hvis vi ser på Instagram-kontoen hennes, hvor hun er noe mer aktiv og oppdaterer følgerne sine titt og ofte. Tilbake i september ankom hun derimot premieren på filmen «Freaks Out» under filmfestivalen i Venezia, Italia.

«Elsket looken min for gårdagens «Venice Film Festival», takket være glam teamet mitt», skrev hun til flere bilder hun delte.

På den røde løperen poserte Anastacia for fotografene, mens hun strålte iført en svart og beige skulderløs kjole med en grønn veske.

STRÅLTE: Artisten strålte på den røde løperen. Foto: Joel C Ryan / Invision / AP / NTB
STRÅLTE: Artisten strålte på den røde løperen. Foto: Joel C Ryan / Invision / AP / NTB Vis mer

53-åringen skulle opprinnelig gjøre et massivt comeback med «I'm Outta Lockdown 22-årsjubileumsturné» i fjor i Europa og Storbritannia.

Det gikk imidlertid ikke som planlagt på grunn av coronapandemien, og den er nå blitt utsatt til 2022. Til tross for utsettelsen har hun klart å bevare en positiv innstilling.

Tidligere har hun også uttalt seg om at alle nedstengningene hadde vært lite produktive for henne, og innrømmet at hun slet med å finne inspirasjon.

«Jeg var ikke særlig dyktig til å jobbe hjemmefra. Jeg var ikke sånn «jeg har så mange ideer». Nei. Jeg hadde bare ikke lyst til å skape og følte «hva er galt med meg, hvorfor kan jeg ikke gjøre det?», sa hun den gang, ifølge Evening Standard.

GRUET SEG: Denne uken gjester artist Astrid Smeplass «Lindmo». Og her forteller hun om hva hun gruet seg til da hun la ut på en akustisk turné. Vis mer

Fryktet for stemmen

Artisten avslørte også på Instagram tidligere i år at hun hadde vært gjennom en omfattende nakkeoperasjon - omtrent seks uker før hun skulle delta på «Maskorama».

Siden kirurgen opererte nær stemmebåndene hennes, fryktet hun at det ville ødelegge stemmen hennes. Hun ble derimot fortalt at det kunne bli lettere for henne å nå de høye tonene etter operasjonen.

«Jeg er sikker på at ikke mange av dere visste at jeg hadde to veldig dårlige diskusprolapser i nakken min som pågikk i mer enn 20 år. Selv for ti år siden ble jeg fortalt at operasjon er det eneste alternativet», skrev hun og fortsatte:

NY: Tidligere i år ble det kjent at den amerikanske modellen Chrissy Teigen skulle fjerne silikonbrystene sine. Nå viser hun frem resultatet. Vis mer

«Vel, som sanger var jeg veldig bekymret for hvordan en operasjon som dette kunne påvirke stemmen min. Så jeg bare utsatte det. Mitt behov for å dele min reise er fordi jeg følte at hvis det er mennesker der ute som lever med nakke- og ryggsmerter, ikke se på operasjonen som slutten. Det er faktisk en ny begynnelse».

Fikk påvist brystkreft

I 2003 ble popstjernen diagnostisert med brystkreft for første gang og gjennomgikk både operasjon og strålebehandling for å bli kvitt sykdommen.

Ti år senere fikk hun brystkreft for andre gang og ble da tvunget til å avlyse alle konserter, reiser og opptredener. I tillegg til kreftdiagnosen har hun også måttet slite med sykdommen Crohns siden hun var 13 år gammel.

I 2013 stilte imidlertid artisten opp i magasinet Fault, der hun viste frem de synlige arrene etter brystkreftoperasjonen.

- Jeg er nervøs for å la folk se dem, virkelig. Men jeg vil ha muligheten til å dra på stranda uten at fotografene er de første som tar bilder av kroppen min. Jeg ønsker å være fri, sa hun til magasinet.

VILL DETALJ: Kjolen artisten Lady Gaga hadde på seg under innsettelsen av USAs president Joe Biden, hadde en unik egenskap. Video: AP/NTB. Reporter: Maja Walberg Klev Vis mer

Arrene, som vanligvis etter en slik operasjon er synlige på fremsiden av kroppen, strekker seg ned over Anastacias rygg. Kirurgene måtte finne en annen måte å gjøre inngrepet på grunnet hennes tatoverte kropp.

- Jeg hadde ikke forventet at arrene skulle være så lange, men det var den eneste måten å gjøre det på, sa hun i intervjuet.

LES OGSÅ: Lisa Anckarman: Innlagt på sykehus: - Glad for at jeg lever

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer