Slik ser «Prison Break»-stjernen ikke ut lenger

Halvt norske Dominic Purcell måtte hasteopereres etter at hodet sprakk på flere steder. Nå avslører han resultatet.

DRAMATISK ULYKKE: Dominic Purcells hode åpnet seg flere steder, etter at han fikk en jernstang i hodet under innspillingen av TV-serien «Prison Break». Foto: Instagram
DRAMATISK ULYKKE: Dominic Purcells hode åpnet seg flere steder, etter at han fikk en jernstang i hodet under innspillingen av TV-serien «Prison Break». Foto: Instagram Vis mer

SEOGHØR.NO: I forrige uke gikk alt galt for «Prison Break»-skuespilleren Dominic Purcell, da han fikk en jernstang i hodet på settet i Marokko.

46-åringen fikk flere skader på hodeskallen og nesen hans brakk på to steder.

Purcell la ut flere bilder av sitt blodige ansikt på sin Instagramside etter ulykken og innrømmer at han hadde fryktet for sitt eget liv.

- Jeg er lykkelig over å være i live, men trøster meg med at jeg fikk en gratis neseoperasjon ut av hendelsen. Legene sier at jeg har usedvanlig sterkt kroppsvev, som tydeligvis reddet meg.Takk gud for min viking-arv, skriver Purcell som har norsk far.

Nå har TV-stjernen gjennomført operasjonen og tirsdag delte han et bilde av sitt nye ansikt på Instagram-siden sin.

Saken fortsetter nedenfor.

Purcell innrømmer selv at det er vanskelig å tro at det kun er noen få dager siden han ble fraktet til sykehus med store skader.

«Behandlingen har vært utrolig bra, med tanke på at jeg på denne tiden i forrige uke hadde et hode som sprukket opp som en valnøtt, og en neste som hadde forflyttet seg til den andre siden av ansiktet mitt».

«Jeg har fortsatt hevelser rundt øynene og nesen min, men de kommer til å forsvinne i løpet av en uke eller to».

«Takk til dr. Bensouda. Jeg skylder deg en tjeneste. Ser dere til jul», skriver skuespilleren.

TV-kanalen Fox sier til nettstedet E! Online at Purcell vil bli helt frisk etter ulykken.

- Vi er glade over å kunne melde at han er ved godt mot og vil bli helt frisk. Han har bedt oss takke alle fans som har uttrykt sin støtte.

Saken fortsetter under bildet.

NYE EPISODER: TV-kanalen Fox er i gang med å spille inn nye episoder av suksess-serien «Prison Break». Her er Dominic Purcell i en tidligere utgave med kollega Wentworth Miller. Foto: TV3
NYE EPISODER: TV-kanalen Fox er i gang med å spille inn nye episoder av suksess-serien «Prison Break». Her er Dominic Purcell i en tidligere utgave med kollega Wentworth Miller. Foto: TV3 Vis mer

Stolt av sine norske aner

Da Seoghør.no intervjuet Purcell i 2008, la han ikke skjul på at han er stolt av sine norske aner.

- Jeg er fra Norge. Min far og bestefar kommer derfra, og jeg har en onkel som bor der enda, sier han ivrig mens han ruller opp genseren for å vise en tatovering på underarmen hvor det står: "Phil Myrtvedt 1944 – 2002".

- Jeg vil gjerne besøke Norge en dag. Pappa snakket norsk til meg da jeg var barn, men jeg husker dessverre ingenting.

LES OGSÅ: - Pappa snakket norsk til meg