FORSKJELL: Det er tydelig forskjell på Lucy i 2003 og Lucy i 2017. Da var hun elleve år, og i dag er hun 25. Foto: Disney og Instagram
FORSKJELL: Det er tydelig forskjell på Lucy i 2003 og Lucy i 2017. Da var hun elleve år, og i dag er hun 25. Foto: Disney og Instagram Vis mer

Lucy Dryzek:

Slik ser «Pirates of the Caribbean»-stjernen ut i dag

Spilte den yngre versjonen av Elizabeth Swann i «Pirates of the Caribbean». 

(Seoghør.no): I disse dager ruller den nye «Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge»-filmen over kinolerreter i hele verden.

Filmen er den femte i rekken, og er regissert av den norske regissørduoen Joachim Rønning og Espen Sandberg, og har fått griseslakt av kritikerne.

En karakter som imidlertid var svært sentral i de tre første filmene, og nå er med den siste, er Elizabeth Swann.

I aller første film, «Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl», fikk vi se den yngre versjonen av karakteren, spilt av Lucy Dryzek (25), og hun ser i dag helt annerledes ut enn hun gjorde i 2003.

Det er nå 14 år siden, og hun var da bare elleve år gammel. I dag er hun en voksen og vakker kvinner.

New lipstick selfie face

Et innlegg delt av Lucy Dryzek (@littlelucyd)

Den unge skuespilleren forteller til Buzzfeed at hun bare har gode minner fra innspillingen av «Pirates of the Caribbean».

- De andre skuespillerne og resten av casten var utrolig hyggelige. Min familie var ikke så interessert i filmer, så jeg visste ikke hvem noen var. Heldigvis viste kostymedesigneren meg rundt, og lot meg møte alle for å få signerte bilder sånn at jeg ikke skulle angre på noe i senere tid. Det er jeg takknemlig for, sier hun til nettstedet.

Avslører detaljer fra innspillingen

Lucy Dryzek avslører også noen detaljer fra innspillingen.

- Vi pleide å bli kjørt med båt fra den store båten vi filmet på for å gå på do, som lå rett i nærheten. Av og til fikk jeg styre båten, med strenge regler, men jeg tror de bare fikk meg til å tro at jeg styrte båten.

Hun husker også et helt spesielt minne fra da hun har sammen med Keira Knightley, som spiller den voksne Elizabeth Swann.

Hello?.....anyone in there?

Et innlegg delt av Lucy Dryzek (@littlelucyd)

- Jeg husker jeg satt med Keira for å spise middag i kantineteltet. Vi begge hadde krøller og mammaene våre med oss. Hun var søt, og vi tok noen bilder sammen. Hun var kjempeglad for å møte en mini-versjon av seg selv, forteller hun.

Fortsetter som skuespiller

Lucy Dryzek fikk tydeligvis mersmak for skuespilleryrket. Hun har spilt flere roller i ettertid, deriblant «Five Days» og «Jonathan Strange og Mr. Norrell». Sistnevnte er hun veldig glad for å ha fått være med på.

- Det var en fantastisk opplevelse, fordi jeg elsket boken. Det å være på sett var også gøy. Det var så mange fine kjoler, og det var så gøy å se boka komme til virkelighet.

Akkurat nå spiller hun i TV-serien «Holby City», som også har vært en god erfaring.

- Jeg har gjort drama, men også en del komedie. Det var noe jeg ikke trodde jeg kom til å like så godt som jeg gjør. Det å få folk til å le er en god følelse.

TRAILER: «Pirates of the Caribbean - Dead Men Tell No Tales» kommer på kino i Norge i mai. Video: Disney Vis mer

LES OGSÅ: Bieber dukket opp på gården til Seline (10)