Obamas døtre:

Slik ser Obamas døtre ut nå

Vekket oppsikt på vei til Drake-konsert.

OBAMAS DØTRE: Da Barack Obama ble president i USA i 2009, kom også døtrene (f.v.) Sasha og Malia i medienes søkelys. I dag lever de et ganske annet liv. Foto: Pete Souza / REX / NTB
OBAMAS DØTRE: Da Barack Obama ble president i USA i 2009, kom også døtrene (f.v.) Sasha og Malia i medienes søkelys. I dag lever de et ganske annet liv. Foto: Pete Souza / REX / NTB Vis mer
Publisert

Det er lenge siden de fleste av oss har hatt noen befatning med tidligere president Barack Obamas (62) døtre, vil vi anta, men her om dagen dukket det opp et bilde på det store internettet som fikk oss til å stoppe litt opp.

«Du verden som tiden flyr» tenkte vi.

Sasha og Malia Obama var åtte og ti år gamle da faren ble president i USA i 2009, som den første fargede i Amerikas historie.

Datteren til Vålerenga-trener Dag Eilev Fagermo, Anne Fagermo og Endre Olsens duett rørte mentor Espen Lind. Video: «The Voice»/TV 2 Vis mer

Som kjent vant Barack Obama presidentvalget også i 2012, så fra 2009-2017 var Det hvite hus i Washington Obama-familiens hjem.

Både Obama og kona Michelle skal ha vært svært opptatt av å skjerme døtrene så langt det lot seg gjøre.

Men ifølge People, beskrev de Malia som en klok og tenksom jente, som tidlig ble selvstendig – allerede i første klasse satte hun på vekkerklokken selv og redde opp sengen.

Sasha beskrives som en med stor selvtillit, og som en jente som ikke lar seg pille på nesen av noen.

SEXSPØRSMÅL: Michelle Obama fikk sex-spørsmål på «Jimmy Kimmel Live!» Video: ABC Vis mer

Fargekoordinert

I dag er de to blitt voksne, Malia er 25 og Sasha er 22. Malia var ferdig utdannet ved det prestisje universitetet i Harvard i 2021. I dag er hun bosatt i Los Angeles, der hun jobber som manusforfatter for tv-show.

Sasha fullførte i våres utdannelse ved Universitetet i California. I mai delte Obama selv et bilde av dem på morsdagen, der han i rause ordelag hyllet kona Michelle for å være en fantastisk mamma for deres to døtre.

På bildet er også Obamas svigermor Marian Shields Robinson med, og gjengen har hatt en tydelig avtale om fargekoordinering.

I kommentarfeltet rant det over av positive tilbakemeldinger, som gikk på hvor store døtrene nå hadde blitt, og hvor vakre de var.

Men det var altså ikke dette bildet som fikk oss til å stoppe opp.

UVENTET: Michelle Obama kastet glans over Grammy-utedelingen. Klipp: Thea Hope Vis mer

Ikke fargekoordinerte

Det var motenettstedet Fashion4You som delte bildet av de to søstrene på fest i Los Angeles i anledning konsert med artisten Drake.

Der var de ikke fargekoordinerte i hvitt for å si det på den måten.

Også PageSix har dekket begivenheten utførlig, og kan melde om at søstrene bor sammen i Los Angeles og at de forlot festen i firetiden den natten.

Denne saken ble først publisert på KK.no

LES OGSÅ: Trump-barnas skandaler

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer