Slik ser «Nilus Langballe» definitivt ikke ut lenger

Harry Potter-fansen trodde ikke sine egne øyne da den tidligere barnestjernen viste seg frem på Instagram. Se den oppsiktsvekkende forvandlingen!

KJENT FILMFJES: I en årrekke spilte Matthew Lewis rollen som Nilus Langballe (t.h) i «Harry Potter»-filmene, og var nødt til å beholde sine skjeve tenner og litt trinne figur på lerretet - selv om han ble slankere med alderen. I dag ser han imidlertid helt annerledes ut! Her i en scene fra «Harry Potter og Føniksordenen» (2007) sammen med Daniel Radcliffe (t.v). Foto: Warner Bros. / NTB Scanpix
KJENT FILMFJES: I en årrekke spilte Matthew Lewis rollen som Nilus Langballe (t.h) i «Harry Potter»-filmene, og var nødt til å beholde sine skjeve tenner og litt trinne figur på lerretet - selv om han ble slankere med alderen. I dag ser han imidlertid helt annerledes ut! Her i en scene fra «Harry Potter og Føniksordenen» (2007) sammen med Daniel Radcliffe (t.v). Foto: Warner Bros. / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det har allerede gått fire år siden den siste «Harry Potter»-filmen hadde kinopremiere i Norge, men de fleste forbinder nok fortsatt skuespiller Matthew Lewis (26) med rollen som keitete Nilus Langballe.

Gjennom åtte filmer spilte han den godhjertede, litt trinne Griffingen - på engelsk kjent som Neville Longbottom - sammen med stjerner som Daniel Radcliffe (26) og Emma Watson (25).

Onsdag delte Lewis imidlertid et bilde av seg seg på Instagram som beviser at han i dag ser ganske annerledes ut enn sin mest berømte rollefigur.

Bildet, som er tatt av fotografen Joseph Sinclair for magasinet Attitude, viser en veltrent Lewis som stolt poserer i bar overkropp.

Saken fortsetter nedenfor.

Outtake from @realmattdavelewis @attitudemag shoot. Styling @josephkocharian Hair @tomwberry Grooming @rhealeriche

Et bilde publisert av josephsinclair (@josephsinclair)

På det ganske så hete bildet ligner 26-åringen mer på den britiske Hollywood-kjekkasen Clive Owen (50) enn på Nilus Langballe, og Huffington Post er svært begeistret for portrettet.

«Vær så god, beskue Neville Longbottoms magemuskler» skriver nettstedet.

Ifølge Huffington Post er det oppsiktsvekkende sexy bildet et tidligere upublisert blinkskudd tatt i forbindelse med en bildereportasje for Attitude.

Da Matthew Lewis viste seg frem i magasinets maiutgave, reagerte «Harry Potter»-skaper J.K. Rowling (49) på humoristisk vis.

«Ikke så ille som å se Dan i 'Equus', men nesten. Advar meg neste gang, for Guds skyld» skrev hun på Twitter - adressert til Lewis.

Saken fortsetter under bildene.

KJEKKAS: Matthew Lewis (t.v) har vokst opp til å bli mer lik sin berømte landsmann Clive Owen enn rollefiguren Nilus Langballe (t.h).  Foto: NTB Scanpix
KJEKKAS: Matthew Lewis (t.v) har vokst opp til å bli mer lik sin berømte landsmann Clive Owen enn rollefiguren Nilus Langballe (t.h). Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Harry Potter»-filmenes hovedrolleinnehaver, Daniel Radcliffe, skapte overskrifter da han i 2008 kastet klærne i Broadway-stykket «Equus». Nylig ble bakenden hans for øvrig kåret til den beste i England.

Måtte bruke «fat suit»

I tillegg til å kaste klærne til manges begeistring, med unntak av J.K. Rowling, har Matthew Lewis de siste årene spilt i serier som «The Syndicate» og «Bluestone 42».

Nylig avsluttet han dessuten innspillingen av dramaet «Me Before You», som har kinopremiere i USA neste sommer. Der spiller han mot «Game of Thrones»-stjernen Emilia Clarke (28) og «The Hunger Games»-kjekkas Sam Claflin (29), ifølge IMDb.com.

Saken fortsetter under bildet.

TENNA PÅ TØRK: Det karakteristiske utseendet til Matthews rollefigur var så viktig for filmskaperne at han ikke fikk fikse tennene før Nilus Langballe kunne legges på hylla. Her i en scene fra «Harry Potter og ildbegeret» (2005).  Foto: Mary Evans Picture
TENNA PÅ TØRK: Det karakteristiske utseendet til Matthews rollefigur var så viktig for filmskaperne at han ikke fikk fikse tennene før Nilus Langballe kunne legges på hylla. Her i en scene fra «Harry Potter og ildbegeret» (2005). Foto: Mary Evans Picture Vis mer

Lewis har tidligere fortalt at han ble nektet tannregulering i ti år mens «Harry Potter»-filmene ble spilt inn, ettersom et feilfritt glis ikke passet til rollefiguren hans.

- Jeg hatet å leve med så dårlige tenner i så lang tid. Jeg måtte gå i ti jævlige år uten å få gjort noe som helst, sa han til avisen Independent i 2013.

Ettersom han ble eldre forsvant de ekstra kiloene han hadde i de første filmene, men ifølge stjernen måtte han dermed bruke en såkalt fat suit på filmsettet i stedet.

Saken fortsetter under bildet.

NÆRT FORHOLD: «Harry Potter»-skaper J.K. Rowling (midten) har innrømmet at det er ubehagelig å se «barna sine» fra filmene lettkledde i voksen alder. Her med Daniel Radcliffe og Emma Watson på «Harry Potter og Mysteriekammeret»-premieren i London i november 2002.  Foto: REUTERS
NÆRT FORHOLD: «Harry Potter»-skaper J.K. Rowling (midten) har innrømmet at det er ubehagelig å se «barna sine» fra filmene lettkledde i voksen alder. Her med Daniel Radcliffe og Emma Watson på «Harry Potter og Mysteriekammeret»-premieren i London i november 2002. Foto: REUTERS Vis mer

- Når jeg ser tilbake på det, plager det meg ikke så mye. Men der og da, når man går gjennom puberteten og er på et filmsett med mange attraktive jenter. Og man må ha på fat suit og ha langt, fett hår. Det var grusomt. Virkelig grusomt, mintes skuespilleren overfor Independent.

I dag er det imidlertid ingenting som hindrer Matthew Lewis i å vise seg frem på Instagram!


LES OGSÅ: Mariah Careys eksmann innlagt på sykehuset

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer