Clare Preuss:

Slik ser «Mean Girls»-stjernen ut i dag

Skuespilleren har forandret seg mye siden hun spilte i den populære tenåringsfilmen.

MEAN GIRLS: Slik så skuespiller Clare Preuss ut da hun spilte i «Mean Girls» for snart 19 år siden. Foto: Skjermdump / YouTube
MEAN GIRLS: Slik så skuespiller Clare Preuss ut da hun spilte i «Mean Girls» for snart 19 år siden. Foto: Skjermdump / YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er 19 år siden filmen «Mean Girls» ble sluppet, likevel er den fortsatt populær hos mange. I filmen medvirket flere kjente skuespillere som Lindsay Lohan (34), Tina Fey (52) og Rachel McAdams (44).

En annen som medvirket i den ikoniske filmen fra 2004 er den canadiske skuespilleren Clare Preuss (44). Hun hadde rollen som Caroline Krafft, som konkurrerte med et mattelag for skolen Marymount Prep High School. Det skriver det britiske magasinet OK!.

Delte tilbakeblikk

Preuss, som var 26 år gammel da hun spilte i den populære Hollywood-filmen, forsvant fra rampelyset. Først 14 år senere var hun å se i sin neste film, «We». , ifølge Expressen.

I en eldre post på Instagram deler skuespilleren et tilbakeblikk til innspillingen.

«Mean Girls ble sluppet for 15 år siden i dag! Morsomt i kulissene», skriver Preuss under innlegget.

I kommentarfeltet skriver en følger blant annet «UNNSKYLD MEG?? Hvordan visste jeg ikke at du var i denne filmen?! Dette er utrolig!»

Til det svarer «Mean Girls»-skuespilleren «#funfact».

Slik ser hun ut i dag

I dag, snart 19 år senere, er det mange som mener at 44-åringen ikke er til å kjenne igjen.

NYTT UTSEENDE: Ben Affleck overrasker alle i denne Instagram-videoen. Foto: NTB. Video: Ben Affleck / Instagram. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

I den ikoniske tenåringsfilmen har karakteren hennes brunt, bustete hår, briller og blir blant annet beskrevet av Lohan sin karakter, Cady Heron, som en som «seriøst trenger å nappe brynene sine» og at «antrekkene så ut som de var plukket ut av en blind søndagsskole-lærer».

I dag har skuespilleren lyst hår og ser veldig annerledes ut, sammelignet med rollen hun hadde i den populære filmen fra 2000-tallet.

Aktiv på Instagram

På sin egen Instagram deler 44-åringen mye rundt sitt personlige liv. Hun tar med følgerne sine på alt fra hverdagen med venner og familie, til jobb og reising. Blant annet deler hun i et nytt innlegg at hun nettopp har skaffet seg katt.

44-åringen oppgir også på sin egen Instagram-profil at hun i dag jobber som blant annet regissør, skuespiller og skaper.

LES OGSÅ: Slik ser «Jurassic-park»-stjernen ut i dag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer