Mama June og Honey Boo Boo:

Slik ser Mama June og Honey Boo Boo ut nå

Både mor og datter er nesten ikke til å kjenne igjen.

FORANDRET: Mandag fikk man tydelig se at både Alana kjent som Honey Boo Boo og moren June Shannon, også kalt Mama June virkelig har forandret seg. Foto: NTB Scanpix
FORANDRET: Mandag fikk man tydelig se at både Alana kjent som Honey Boo Boo og moren June Shannon, også kalt Mama June virkelig har forandret seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Alana Thompson (12), kjent som Honey Boo Boo, og moren June Shannon (38), også kalt Mama June, ble for alvor kjent i TLC-serien «Here comes Honey Boo Boo» fra 2012.

I serien fulgte man Thompson/Shannon-familien, og fikk et innblikk i alt fra skjønnhetskonkurranser for barn til et problematisk ekteskap.

Mye har imidlertid skjedd siden seriens slutt i 2014.

Mandag ble mor og datter avbildet i gatene i New York, og det er ingen tvil om at 12-åringen har vokst opp siden TV-suksessen tok slutt.

GOD STEMNING: Mor og datter så ut til å storkose seg med oppmerksomheten de fikk mandag. Foto: NTB Scanpix
GOD STEMNING: Mor og datter så ut til å storkose seg med oppmerksomheten de fikk mandag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
SNART TENÅRING: Alana Thompson vinket og smilte til de oppmøtte i New York tidligere denne uken. Foto: NTB scanpix
SNART TENÅRING: Alana Thompson vinket og smilte til de oppmøtte i New York tidligere denne uken. Foto: NTB scanpix Vis mer
DEN GANG DA: «Honey Boo Boo»-stjernen avbildet høsten 2012, den gang hun var bare syv år gammel. Foto: AP/ NTB scanpix
DEN GANG DA: «Honey Boo Boo»-stjernen avbildet høsten 2012, den gang hun var bare syv år gammel. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

Ny sesong

TV-duoen er straks aktuelle med andre sesong av serien «Mama June: From Not to Hot», der Mama June i første sesong gikk ned 136 kilo etter en slankeoperasjon.

Ifølge People skal den nye sesongen blant annet omhandle at 38-åringen har slitt med å holde vekta. I tillegg vil man se Mama June og Honey Boo Boos drøm om å stille opp i en mor-datter-skjønnhetskonkurranse.

I en teaser fra den kommende sesongen ser man blant annet at firebarnsmoren sliter med å passe inn i kjolen sin i forkant av konkurransen.

- Hva har de gjort med kjolen min? Har de sydd den inn? Konkurransen er om et par uker, og jeg har ikke tid til å kjøpe en ny kjole, forteller hun TV-seerne, ifølge People.

HALVVERT VEKTA: June Shannon, bedre kjent som Mama June (37), ble kjent gjennom familiens reality-program «Here Comes Honey Boo Boo». I en ny serie skal hun avsløre sin nye kropp og livsstil, etter å ifølge barna hennes ha gått fra å veie 200 kilo til nærmere 70 på bare noen år. Video: Youtube / Entertainment Tonight Vis mer

Fant kjærligheten på ny

Sesongen vil også gi et innblikk i Mama Junes hverdag med sin nye kjæreste, Geno Doak, og om hvorvidt de kommer til å ta steget videre i forholdet.

Det var i januar i år det ble kjent at reality-profilen hadde funnet lykken på ny etter bruddet med sin tidligere samboer og kjæreste, Mike Thompson (45), også kjent som «Sugar Bear», i 2014.

- Vi er sammen 24 timer i døgnet. Det er egentlig litt sært, for vi trenger ikke å finne på noe spesielt. Vi kan bare slappe av sammen hjemme, eller slappe av sammen med barna, eller gå på butikken. Jeg har aldri vært i stand til å nyte noens selskap i så stor grad som jeg gjør med ham, har 38-åringen sagt til People om sitt nye forhold.

Nyheten om forholdet kom kort tid etter at realitystjernen gjorde en helomvending hva angår kropp og livsstil.

KJÆLEDEGGE: Honey Boo Boo er amerikanernes nye kjæledegge. Hun har sikret seg en solid fanskare, som også inkluderer en rekke kjendiser. Vis mer Vis mer

Ble hetset

Hun ble for alvor kjent i TLC-programmet «Here Comes Honey Boo Boo», og som en av seriens mest sentrale figurer, fikk Mama June også oppleve baksiden av medaljen.

Hun ble hetset i sosiale medier på grunn av sin vekt og væremåte, men til tross for dette fortsatte hun å vise fram sitt «ekte jeg» for millioner av amerikanere.

38-åringen veide på et tidspunkt over 200 kilo.

I «Mama June: From Not To Hot» har realitystjernen tidligere forklart hvorfor hun ønsket å gjennomgå en forandring. Da listet hun blant annet opp eksmannen som en av årsakene.

Paret gikk fra hverandre i 2014, og kort tid etter fant Sugar Bear, som han populært kalles, lykken med en annen kvinne ved navn Jennifer Lamb, ifølge ET Online.

- I begynnelsen handlet det om hevn mot Sugar Bear - at jeg ville gjøre ham sjalu. Men nå handler det ikke om det lenger. De mange operasjonene har hatt sin pris, ikke bare fysisk, men også emosjonelt, forklarte Shannon i tv-programmet sitt i fjor.

EKS: June Shannon og hennes eksmann, Sugar Bear hvis egentlig navn er Mike Thompson. Foto: NTB Scanpix
EKS: June Shannon og hennes eksmann, Sugar Bear hvis egentlig navn er Mike Thompson. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Støtte fra barna

Shannon har tidligere erkjent at hun lenge kjente på et press fra offentligheten om å slanke seg.

- Men hvis jeg skal gjennom enda en operasjon, må jeg gjøre det for meg selv, ikke for alle andre, påpekte hun.

Hun angrer imidlertid ikke på valget.

- Jeg er i ferd med å bli den samme personen på utsiden, som jeg alltid følte at jeg var på innsiden, har hun tidligere uttalt i programmet.

I tillegg til datteren Alana har 38-åringen også døtrene Anna Shannon (23), Jessica Shannon (21) og Lauryn Shannon (18) fra tidligere forhold.

Barna - som hele tiden har vært involvert i tv-profilens tøffe prosess underveis - har gjentatte ganger gitt uttrykk for at de støtter sin mor i forvandlingen.

LES OGSÅ: - Jeg har hatt vannflasker på rommet mitt lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer