Slik ser «Love Actually»-stjernene ut i dag

Skuespillerne fra den populære julefilmen er nesten ikke til å kjenne igjen.

FORANDRET: Hugh Grant er for mange en velkjent skuespiller også i dag, men mange av de mindre kjente skuespillerne i «Love Actually» har forandret seg mye siden filmen ble spilt inn i 2003.  Foto: NTB Scanpix
FORANDRET: Hugh Grant er for mange en velkjent skuespiller også i dag, men mange av de mindre kjente skuespillerne i «Love Actually» har forandret seg mye siden filmen ble spilt inn i 2003. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 2003 gjorde den romantiske komedien «Love Actually» stor suksess på norske kinoer. I dag, tolv år senere, er den fortsatt svært populær og for mange har filmen blitt en juleklassiker.

Mange husker gutten Sam som forelsker seg i den mest populære jenta på skolen, og prøver å vinne hjertet hennes ved å lære å spille trommer.

I dag er skuespilleren Thomas Brodie-Sangster 25 år gammel og har naturlig nok forandret seg en god del. Og hvem kan glemme Kris Marshall i rollen som Colin Frissell som drar til USA på desperat jakt etter damer?

Se flere bilder av hvordan stjernene ser ut i dag lenger ned i saken!

Ikke alle vet at en av fristerinnene Colin møter på en bar i Amerika er spilt av January Jones, som i dag best kjent som Betty Draper i TV-serien «Mad Men».

Filmen sendes i år på NRK1 23. desember kl. 23.15.

En annen som har gjort stor suksess etter «Love Actually» er Chiwetel Ejiofor.

Han spilte Keira Knightleys ektemann Peter i filmen. I dag er han en Oscar-nominert stjerne etter rollen i «Twelve years a slave».

Hva skjedde med rollefigurene?

Mange «Love Actually»-fans har lurt på hva som egentlig skjedde med rollefigurene etter rulleteksten, særlig med tanke på at det kom aldri noen oppfølger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer