Olivia Olson:

Slik ser «Love Actually»-stjernen ut i dag

Olivia Olson er fremdeles en del av underholdningsbransjen.

LYKKELIG SLUTT: I filmen får Sam, som spilles av Thomas Bordie-Sangster, til slutt drømmejenta Joanna, spilt av Olivia Olson. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG SLUTT: I filmen får Sam, som spilles av Thomas Bordie-Sangster, til slutt drømmejenta Joanna, spilt av Olivia Olson. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For 15 år siden kom den romantiske komedien «Love Actually» ut, og siden den gang har den britiske filmen blitt en nær uunngåelig film i julen for mange.

I 2008 ble den av Dagbladets lesere kåret til tidenes beste julefilm, og det er tydelig at mange ser på filmen for å komme i julestemning. I år er det derimot ingen norske tv-kanaler som har planer om å sende den populære komedien, til seernes store skuffelse.

JULETRADISJON: Gjennom årene har filmen «Love Actually» blitt en juletradisjon for mange. Video: Universal Movies / YouTube Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer

Historien om unge Sam, som er håpløst forelsket i skolens mest populære jente, Joanna, er blant de mest sjarmerende hendelsesforløpene i filmen. Rollen som Joanna ble spilt av da 9 år gamle Olivia Olson, som i dag er blitt 26 år gammel.

Hun trollbandt alle med sin opptreden av «All I want for Christmas is you», og har i senere tid valgt å satse på musikken.

Overveldende interesse

I juni ga Olivia ut albumet «Nowhere Land», og nylig kunne hun i et sjeldent intervju med den australske tv-kanalen Channel Seven fortelle at hun er overrasket over at folk fremdeles er såpass interessert i filmen, 15 år senere.

☺️ @newmediafilmfestival

Et innlegg delt av Olivia Olson (@oliviaroseolson)

- Jeg kan ikke tro at folk fortsatt bryr seg og fremdeles snakker om filmen, det er så kult. 15 år er lenge, sier hun i kanalens morgenshow, ifølge Daily Mail.

My natural hair been coming THROUGH for me lately🧜🏽‍♀️

Et innlegg delt av Olivia Olson (@oliviaroseolson)

Hun kan samtidig fortelle at moren hennes ble veldig glad da hun fikk rollen.

- Jeg husker hvor gira mamma var over filmen. Hun var skikkelig stor fan av Hugh Grant (som også spiller i filmen). Jeg var bare ni år, så jeg visste ikke hvem noen var, men det er virkelig en velsignelse å ha fått være del av det.

GJENSYN: I denne snutten får man et gjensyn med flere av de mest sentrale karakterene fra klassikeren «Love Actually», fjorten år etter den første filmen. Vis mer

Kongelig sammenligning

I etterkant av «Love Actually»-suksessen har Olivia dubbet en rekke tegnefilmer, som «The Powerpuff Girls», «Phineas and Ferb» og «Lego Dimensions».

I tillegg til å satse på en karriere innen musikk har hun også spilt i noen mindre filmprosjekter. 26-åringen har også gjort suksess som forfatter av boken «Time Encyclopedia», og driver sin egen kanal på YouTube.

Olivia Olson har både jamaicanske og svenske røtter, og har ifølge Daily Mail ved flere anledninger blitt sammenlignet med hertuginne Meghan (37).

SAMMENLIGNES: Flere har påpekt at Olivia ligner på hertuginne Meghan. Foto: NTB Scanpix
SAMMENLIGNES: Flere har påpekt at Olivia ligner på hertuginne Meghan. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har ikke blitt invitert til te hos dronningen ennå, sier hun lattermildt på spørsmål om likhetstrekkene.

LES OGSÅ: - De tror han er både pappa og superhelt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer