Slik ser lille Ben fra «Friends» ut i dag

Kjenner du igjen Cole Sprouse tolv år etter at den siste episoden av TV-serien ble sendt?

POPULÆR SERIE: «Friends» gikk på TV mellom 1994 og 2004, og er et av de mest populære humorprogrammene gjennom tidene. Her er David Schwimmer (Ross) i en scene med Cole Sprouse (Ross' sønn Ben). Foto: Skjermdump fra YouTube
POPULÆR SERIE: «Friends» gikk på TV mellom 1994 og 2004, og er et av de mest populære humorprogrammene gjennom tidene. Her er David Schwimmer (Ross) i en scene med Cole Sprouse (Ross' sønn Ben). Foto: Skjermdump fra YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 1994 var det én serie som tok verden med storm. Hver gang en ny episode ble sendt, benket millioner seg foran TV-en og sang med når introen rullet over skjermen.

Vi snakker selvfølgelig om «Friends». 

Nå er det hele tolv år siden vi for siste gang fikk følge hverdagen til vennegjengen i New York, og mye har forandret seg siden den gang.

David Schwimmer (49) som spilte Ross er aktuell med krimserien «The People v. O.J. Simpson», Matt LeBlanc (48) som spilte Joey blir programleder i «Top Gear» og Matthew Perry (46) som spilte Chandler er opptatt med et teaterstykke i London.

Jennifer Aniston (47) portretterte Rachel og har siden seriens slutt fortsatt å gjøre suksess som skuespiller, og det samme gjelder Lisa Kudrow (52) og Courteney Cox (51) – dog i noe mindre grad – som spilte Pheobe og Monica.

Men hva skjedde med de aller yngste stjernene i programmet? Cole Sprouse (23) hadde rollen som Ross' sønn, Ben, og under kan du se hvordan han ser ut i dag.

Etter å ha hatt en lengre pause fra TV og film, spiller Cole for tiden inn den kommende serien «Riverdale». I tillegg er han lidenskapelig opptatt av fotografi.LES OGSÅ: Slik ser «Friends»-stjernene ut i dag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer