Slik ser Kylie Jenner ikke ut lenger

Realitystjernen bestemte seg for en drastisk forandring etter å ha sett bilde av Kourtney Kardashian (37) som 16-åring.

SØSTRE OG GODE VENNINNER: Det er 18 års aldersforskjell mellom søstrene Kourtney Kardashian og Kylie Jenner, men de lar seg gjerne inspirere av hverandre.  Foto: Splash News
SØSTRE OG GODE VENNINNER: Det er 18 års aldersforskjell mellom søstrene Kourtney Kardashian og Kylie Jenner, men de lar seg gjerne inspirere av hverandre. Foto: Splash News Vis mer

SEOGHØR.NO: «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen Kylie Jenner (19) er en av familiens mest aktive i sosiale medier, og deler gjerne stort og smått fra livet sitt med følgerne sine. 

I sommer viste hun frem hele sin daglige sminkerutine i 22 trinn på Snapchat, og i helgen delte hun også prosessen da hun farget håret fra mørkt til lyseblondt.

19-åringen har flere ganger vist seg med forskjellige og fargerike hårfarger, men da har det som oftest vært parykker hun har benyttet seg av.

Søndag dokumenterte hun imidlertid at håret hennes denne gang er blitt helbleket, og hun viste også frem det endelige resultatet på sin åpne Snapchat-konto.

Hva synes du om Kylies nye hårfarge? Gi din stemme nederst i saken. 

Saken fortsetter nedenfor.

STOR ENDRING: Kylie Jenner delte bilde av sin nye hårfarge på Snapchat. Ifølge Mirror tok det frisøren nesten hele dagen å få det sorte håret hennes platinablondt.  Foto: SipaUSA
STOR ENDRING: Kylie Jenner delte bilde av sin nye hårfarge på Snapchat. Ifølge Mirror tok det frisøren nesten hele dagen å få det sorte håret hennes platinablondt. Foto: SipaUSA Vis mer

- Det ødela håret mitt

I mars i fjor gikk også Kylies storesøster Kim Kardashian (35) fra mørk til platinablond, før hun bare noen uker etter farget det tilbake igjen.

Det virker for øvrig som om unge Jenner har funnet inspirasjon fra en annen søster. Rett før helgen delte hun nemlig et bilde av storesøsteren Kourtney (37) som 16-åring - nettopp med blonde lokker.

- Vibes, skrev Kylie som bildetekst til bildet av storesøsteren. 

Saken fortsetter nedenfor.

VIBES

Et bilde publisert av Kylie (@kyliejenner)

Ifølge nettstedet Mirror er bildet tatt av Kourtney Kardashian i 1995, og forrige uke åpnet hun seg om at blekeprosessen den gang ødela håret hennes. 

- Selv om jeg mest sannsynlig aldri kommer til å gjøre noe så ekstremt med håret mitt igjen - fordi det ødela håret mitt og det tok lang tid å få det tilbake - er jeg glad for at jeg prøvde det en gang, skrev hun på nettsiden sin, ifølge Mirror.

Saken fortsetter nedenfor.

SJOKKERTE: Kim Kardashian overrasket alle da hun farget håret platinablondt i fjor. Hun viste frem den nye hårfargen for første gang under moteuka i Paris.  Foto: Xposure
SJOKKERTE: Kim Kardashian overrasket alle da hun farget håret platinablondt i fjor. Hun viste frem den nye hårfargen for første gang under moteuka i Paris. Foto: Xposure Vis mer

Rykter om plastisk kirurgi

Kylie er kjent for å eksperimentere med ulike hårfarger og trender, men hun har også vært utsatt for rykter om at hun har fått utført mer permanente endringer.

Senest for noen uker siden avkreftet Jenner at hun har forstørret brystene etter flere av følgerne hennes på Twitter konfronterte henne med ryktestormen. 

- Vil du kjenne på dem for å vurdere, svarte Kylie en av Twitter-brukerne. 

Videre skrev hun følgende beskjed til en annen følger:

- Lufta vil gå ut av dem en dag, og det blir en trist, trist dag.

I fjor innrømmet hun imidlertid at hun hadde forstørret leppene, etter å ha nektet for å ha gjort det over en lang periode.

- Jeg har midlertidige fillere. Det er bare en usikkerhet hos meg, så det er derfor jeg har gjort det, fortalte hun i et klipp fra en «Keeping Up With the Kardashians»-episode.

- Jeg har hatt lyst til å fortelle det, men folk er så raske til å dømme meg for alt mulig. Derfor gikk jeg kanskje rundt grøten, men jeg løy ikke, hevdet hun.

VAKTE OPPMERKSOMHET: Kylie har fått mye oppmerksomhet for sine fyldige lepper. I fjor avslørte hun at hun hadde forstørret dem med midlertidige fillers.  Foto: Xposure
VAKTE OPPMERKSOMHET: Kylie har fått mye oppmerksomhet for sine fyldige lepper. I fjor avslørte hun at hun hadde forstørret dem med midlertidige fillers. Foto: Xposure Vis mer

Hva synes du om Kylie Jenners nye hårfarge? (Avsluttet)

LES OGSÅ: Khloé Kardashian på husjakt med ny mann