Slik ser kjendisene egentlig ut

Det er kanskje vanskelig å tenke seg at verdens vakreste stjerner sliter med kviseutbrudd og slitt hår, men her er bildebevisene.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Selv den sterkeste blitz og det tykkeste laget med sminke kan skjule digre kviser og arr, men noen ganger får man bevisene på at kjendisene også er mennesker. 

Det er flere stjerner som har tatt bladet fra munnen når det gjelder hudproblemer og hudsykdommer. 

Den vakre R&B-stjernen Alicia Keys (34) er én av de store stjernene som lenge har slitt med store kviseutbrudd. 

- Når man bor i skitne storbyer, tærer dette på huden. I tillegg har jeg en jobb der mye sminke er en del av hverdagen, og dette gjør ikke saken noe bedre. Det viktigste man kan gjøre er å fjerne sminken om kvelden og rense huden, sier hun til BellaSugarTv. 

Den flotte New York-jenta mener også at det er de enkle tiltakene som funker. 

- Jeg har alarm på mobilen min hver andre time for å drikke vann. Det er lett å glemme, og det er svært viktig. Vann er så bra for huden og kroppen, sier hun. 

Saken fortsetter under bildet

ARR: Megan Fox er en av verdens vakreste kvinner, men hun plages med arr etter kviser.  Foto: NTB scanpix
ARR: Megan Fox er en av verdens vakreste kvinner, men hun plages med arr etter kviser. Foto: NTB scanpix Vis mer

Dårlig selvtillit

«Transformers»-skjønnheten Megan Fox (28) topper gang på gang kåringer over verdens vakreste stjerner, men selv hun har hemmeligheter som skaper usikkerhet. 

- Jeg er veldig usikker på mye. Jeg ser hvordan jeg ser ut, men det er fremdeles mye jeg ikke liker ved utseendet mitt, sier hun i et intervju med Rolling Stones. 

Den vakre realitystjernen Kim Kardashian (34), som er én av verdens mest fulgte på Instagram, har også usikkerheter hun ikke klarer å bli kvitt. 

KVISEKRISE: Vakre Alicia Keys har innrømmet at hun gjør flere tiltak for å unngå kviser.  Foto: NTB scanpix
KVISEKRISE: Vakre Alicia Keys har innrømmet at hun gjør flere tiltak for å unngå kviser. Foto: NTB scanpix Vis mer

Under en episode av «Keeping up with the Kardashians» innrømmet hun nemlig at hun plages med hudsykdommen psoriasis, som er en betennelse i huden som gir røde, store utslett. 

- Jeg har psoriasis, men det er ingenting jeg kan gjøre med det. Derfor prøver jeg å godta det og ikke la det plage meg, innrømmet hun i episoden. 

LES OGSÅ: Vil heller drikke enn å trene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer