Slik ser Kathy Griffin ut uten sminke

TV-stjernen Kathy Griffin er ikke til å kjenne igjen.

UTEN SMINKE: Kathy Griffin brydde seg ikke om fotografene og smilte under treningsturen med kjæresten Randy Bick. Foto: Stella Pictures
UTEN SMINKE: Kathy Griffin brydde seg ikke om fotografene og smilte under treningsturen med kjæresten Randy Bick. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Kathy Griffin (51) - kjent fra blant annet TV-serien «Se opp for Susan» - er tydligvis ikke sjenert ovenfor kjæresten Randy Bick. Den 51-år gamle komikeren så nærmest ugjenkjennelig ut da hun var ute på gåtur i Los Angeles helt uten sminke. TV-stjernen tok seg ikke nær av fotografene, der hun stolt viste frem sitt sminkefrie ansikt.

Griffin hadde et stort smil om munnen, mens hun holdt kjæresten i hånden under gåturen. Den snakkesalige stjernen hadde på seg en «Jimmy Kimmel Live»-trøye, blå løpeshorts og joggesko.

I følge Daily Mail har Griffin og Bick datet en god stund, men forholdet ble ikke offentlig før tidligere i år.

- Jeg prøvde å holde forholdet skjult, sa Griffin til Daily Mail. Han er virkelig en flott normal gutt, men en normal jobb, og bryr seg ikke om rampelyset.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Fant lykken med 13 år yngre mann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer