NÅ: Slik ser Ralph Macchio ut i dag - 30 år etter gjennombruddet. Foto: All Over
NÅ: Slik ser Ralph Macchio ut i dag - 30 år etter gjennombruddet. Foto: All Over Vis mer

Slik ser «Karate Kid» ut i dag

Utrolig, men sant - i år er det 30 år siden Ralph Macchio sjarmerte en hel verden som det hardtslående mobbeofferet Daniel LaRusso!

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Ralph Macchio (52) huskes best som mobbeofferet Daniel LaRusso i klassikeren «Karate Kid» fra 1984.

Og som bildene av ha i dag viser, har han knapt forandret seg en tøddel siden!

Etterpå gikk det raskt nedover med populariteten, og siden 1992 har han bare hatt småroller i forglemmelige serier og filmer. Uten at han depper av den grunn.

– At det har vært lite jobb, er helt flott. Det har gitt meg rikelig med tid til å ta vare på barna mine, forteller Ralph til videobloggeren Alain Bin Naim.

LYKKELIG FAMILIEFAR: Ralp er stolt far til sønnen Daniel og datteren Julia, som han har sammen med kona Phyllis. Foto: All Over
LYKKELIG FAMILIEFAR: Ralp er stolt far til sønnen Daniel og datteren Julia, som han har sammen med kona Phyllis. Foto: All Over Vis mer

Hverdagene nyter han i New York sammen med sykepleier-kona Phyllis Fierro (52), som han har barna Julia (21) og Daniel (17) med.

Fortsatt har han en formue på 10 millioner kroner, men det er ikke lenger strøjobber foran kamera som fyller opp lommeboka.

Pengene skal han nemlig tjene på reklameoppdrag, og særlig jobben som frontfigur for et flaskevann med vitaminer!

LES OGSÅ: I krig med Harald Zwart