<strong>GIKK VIRALT:</strong> Da Chloe Clem (bildet) og storesøsteren ble overrasket med en tur til DIsneyland i 2013, gikk Chloes skeptiske reaksjon viralt. Nå, fire år senere, ser hun ganske annerledes ut. Foto: Privat
GIKK VIRALT: Da Chloe Clem (bildet) og storesøsteren ble overrasket med en tur til DIsneyland i 2013, gikk Chloes skeptiske reaksjon viralt. Nå, fire år senere, ser hun ganske annerledes ut. Foto: Privat Vis mer

Chloe Clem:

Slik ser internett-sensasjonen Chloe ut nå

Familien delte nytt bilde av datteren, fire år etter at hun først gikk viralt.

Publisert

Det er en kjent sak at barn ikke alltid reagerer helt som ventet. Den lille jenta Chloe Clem (6) ble likevel en stor hit på internett i 2013.

Mora hennes, Katie Clem (36), filmet nemlig datteras reaksjon da hun fikk vite at familien skulle på overraskelsestur til Disneyland - og la den ut på Youtube.

Og mens storesøstera til Chloe, Lily (11), begynte å stortute av glede, så Chloe selv relativt lite imponert ut.

Ansiktsutrykket hennes både smeltet hjerter og fikk folk til å dra på smilebåndet på internett, og siden den gang er Chloe blitt gjenstand for en rekke virale «memes».

Jobber som barnemodell

De fleste som kjenner til «Disneyland-Chloe» husker henne nettopp som en svært skeptisk toåring i baksetet, men nå har det altså gått nesten fire år siden hun ble en internettsensasjon.

Selv om årene har gått, har Clem-familien langt ifra forsvunnet fra offentligheten. De to døtrene til Katie og David Clem har sin egen Youtube-kanal med over 190 000 abonnenter, og på sin åpne Instagram-konto har jentene over 600 000 følgere.

Der legger mora deres ut et utall bilder av døtrene, som ifølge E!News gjør modelloppdrag i tillegg til å være Youtube-stjerner. Og på Instagram kan man se hvor mye Chloe har forandret seg siden hun først ble kjent.

Saken fortsetter nedenfor.

Chloe let me know "I don't like buns ONLY ponytails!" So apparently I can't do buns anymore 😂 #diva #Chloe #meme #ponytails #bun #smile

Et innlegg delt av Lily & Chloe 👩🏼👧🏼 (@lilyandchloeofficial)

Familien befinner seg nå i den brasilianske regionshovedstaden São Paulo, hvor de denne uka har vært på besøk hos Google.

Der har Chloe Clem skrevet autografer, og ifølge oppdateringene på Instagram er hun begeistret over at det gamle bildet av henne pryder alt fra boards til heisdører.

- Google er fantastisk! Chloe elsker å se seg selv på heisdøra og over alt i São Paulo! Dere har en vakker by, heter det i et av de mange Instagram-innleggene fra den brasilianske storbyen.

Saken fortsetter nedenfor.

Google is amazing! Chloe loves seeing herself on the elevator door and all over #saopaulo! You have a beautiful city! . . . #chloe #google

Et innlegg delt av Lily & Chloe 👩🏼👧🏼 (@lilyandchloeofficial)

Er vist over 15 millioner ganger

Da Youtube-videoen av Chloe og Lily Clem gikk viralt i september 2013, hadde Lily allerede figurert i en annen reaksjonsvideo på Youtube: To år tidligere ble hun overrasket av mora med sin første tur til Disneyland - og reaksjonen hennes var minst like voldsom den gang.

I videoen fra 2011 glimret Chloe, som ikke hadde fylt ett år ennå, med sitt fravær. Da foreldrene valgte å gjenta Disneyland-overraskelsen to år seinere, stjal hun imidlertid showet mens mora filmet henne og storesøstera.

- Lilys bursdag nærmet seg. Hun ønsket å dra til Disneyland rundt Halloween. Og siden Chloe hadde blitt eldre da, ville jeg at hun også skulle være involvert, fortalte Katie Clem til «Good Morning America» høsten 2013, ifølge ABC News.

I løpet av de par første ukene ble videoen vist over 250 000 ganger på Youtube, og per i dag teller den snart fire år gamle videoen drøyt 15 millioner visninger.

Da mora spilte inn videoen, tenkte hun imidlertid ikke så mye over yngstedatteras reaksjon:

- Jeg synes det er så morsomt, fordi det er Chloes greie, et lite «noe stinker»-fjes. Hun stirrer på Lily, sånn: 'Hva er problemet ditt?' Det var ikke noe spesielt med det for meg på det tidspunktet, men det er ganske morsomt å se at folk liker Chloes reaksjon, la Clem til i intervjuet med «Good Morning America».

LES OGSÅ: Giftet seg foran stjernespekket publikum

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer