Ruby Rose:

Slik ser ikke stjernen ut lenger

Skuespilleren viser frem sin nye kreative hårsveis.

STILSKIFTE: Den australske skuespilleren og modellen Ruby Rose får stor oppmerksomhet for sin nye hårsveis på Instagram. Foto: NTB Scanpix
STILSKIFTE: Den australske skuespilleren og modellen Ruby Rose får stor oppmerksomhet for sin nye hårsveis på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den australske skuespilleren og modellen Ruby Rose (34) ble for alvor kjent etter sin rolle som Stella Carlin i Netflix-suksessen «Orange Is the New Black».

Siden 2013 har Rose vært å se i storfilmer som «xXx: Return of Xander Cage» og «Megalodon». I TV-serien «Batwoman» spiller hun Kate «Batwoman» Kane, den første åpent lesbiske superhelten noensinne.

For tiden er hun som mange andre preget av corona-krisen. Som følge av coronaviruset bestemte flere land seg for å «stenge» ned samfunnet, noe som gikk utover flere yrkesgrupper, blant dem frisører.

ENKELT: Her er frisyren som passer perfekt til dagen hvor man ikke rekker hårvasken. Det eneste man trenger er noen hårstrikker og et par hårnåler. Vis mer

Sprek hårsveis

Det skal imidlertid nevnes at frisørene her til lands fikk åpne opp salongene sine denne uken, men før den tid var det flere som valgte å ta saken i egne hender. «Corona-sveis» har blitt et veletablert begrep, både fordi folk lar håret gro vilt eller prøver å fikse det hjemme.

En av dem er Rose, som viser frem en både sprek og kreativ hårfrisyre på Instagram. «Batwoman»-stjernen har nemlig valgt å farge den ene halvdelen av håret sitt i en sterk rosafarge, og den andre halvdelen blå.

Til tross for at hun har barbert store deler av hodet sitt, har hun likevel bevart en håndfull med hårstrå. Disse hårstråene har hun pyntet med to klyper formet som sommerfugler i fargene rød og oransje.

«Hva kan jeg si? Noen ganger har du bare bruk for å føle deg «blue» (trist, journ.anm.), og andre ganger har du bruk for rosa for å gjøre dagen din lysere», skriver skuespilleren til innlegget.

Stjernens nye hårsveis har allerede rukket å få massiv oppmerksomhet fra hennes over 15 millioner følgere. I skrivende stund har innlegget fått over 800 000 likerklikk og tusenvis av kommentarer.

«Åh, herregud! Du ser fantastisk ut», er den generelle ordlyden fansen byr på.

STILSKIFTE: Skuespiller Channing Tatum, blant annet kjent fra «Magic Mike», gjennomgikk et dramatisk stilskifte. Det falt ikke helt i smak hos alle. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer Vis mer

Måtte hasteopereres

I fjor opplevde stjernen å skade seg stygt under et av sine stunt under innspillingen av «Batwoman»-serien. Ryggen skled ut av posisjon, som førte til at Rose måtte hasteopereres.

Nyheten delte hun på sin egen Instagram-profil i form av en video av selve operasjonen. Videoen viste prosessen der legene dyttet skivene tilbake på plass.

SKADET NAKKEN: Superstjernen Ruby Rose skadet nakken under filminnspilling, nå deler hun bilder fra operasjonen. Video: Instagram, @rubyrose Vis mer

Samtidig avslørte hun hvor dramatisk situasjonen egentlig var:

- For noen måneder siden fikk jeg beskjed om at jeg måtte gjennomgå en hasteoperasjon eller så risikerte jeg å bli lam. To av skivene i ryggen min hadde sklidd ut, og var nær ved å kutte av ryggmargen min. Jeg hadde kroniske smerter, samtidig som jeg heller ikke kunne kjenne armene mine, skrev Rose.

Skuespilleren sa ikke noe om omstendighetene for uhellet som førte til at hun ble skadet, men uttrykket imidlertid takknemlighet overfor legen som utførte operasjonen, slik at hun kunne fortsette som skuespiller.

Ble misbrukt som barn

Det har tidligere kommet frem at livet til den 34 år gamle skuespilleren ikke alltid har vært like enkelt. Som barn ble hun misbrukt av en slektning og i etterkant prøvde hun å ta livet sitt flere ganger.

- Jeg begynte å få selvmordstanker da jeg var så ung at jeg ikke engang burde ha visst hva selvmord var. Jeg ble seksuelt misbrukt og hadde et turbulent hjem som ikke alltid var trygt, avslørte hun i 2013, ifølge The Daily Telegraph.

Samme året dro hun fra Australia til Los Angeles hvor hun ble behandlet for depresjon. Kort tid etter fikk hun en rolle i dramaet «Around the Block» hvor hun spiller mot blant annet Christina Ricci (40).

LES OGSÅ: Derfor vekker Pitts hår oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer