Ruby Rose:

Slik ser ikke stjernen ut lenger

Skuespilleren viser frem sin nye kreative hårsveis.

STILSKIFTE: Den australske skuespilleren og modellen Ruby Rose får stor oppmerksomhet for sin nye hårsveis på Instagram. Foto: NTB Scanpix
STILSKIFTE: Den australske skuespilleren og modellen Ruby Rose får stor oppmerksomhet for sin nye hårsveis på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den australske skuespilleren og modellen Ruby Rose (34) ble for alvor kjent etter sin rolle som Stella Carlin i Netflix-suksessen «Orange Is the New Black».

Siden 2013 har Rose vært å se i storfilmer som «xXx: Return of Xander Cage» og «Megalodon». I TV-serien «Batwoman» spiller hun Kate «Batwoman» Kane, den første åpent lesbiske superhelten noensinne.

For tiden er hun som mange andre preget av corona-krisen. Som følge av coronaviruset bestemte flere land seg for å «stenge» ned samfunnet, noe som gikk utover flere yrkesgrupper, blant dem frisører.

Sprek hårsveis

Det skal imidlertid nevnes at frisørene her til lands fikk åpne opp salongene sine denne uken, men før den tid var det flere som valgte å ta saken i egne hender. «Corona-sveis» har blitt et veletablert begrep, både fordi folk lar håret gro vilt eller prøver å fikse det hjemme.

En av dem er Rose, som viser frem en både sprek og kreativ hårfrisyre på Instagram. «Batwoman»-stjernen har nemlig valgt å farge den ene halvdelen av håret sitt i en sterk rosafarge, og den andre halvdelen blå.

Til tross for at hun har barbert store deler av hodet sitt, har hun likevel bevart en håndfull med hårstrå. Disse hårstråene har hun pyntet med to klyper formet som sommerfugler i fargene rød og oransje.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer