Zac Efron:

Slik ser ikke stjernen ut lenger

30-åringens nye sveis vekker oppsikt på Instagram.

SLIK VI KJENNER HAM: Zac Efron overrasket stort denne uken da han la ut et bilde på Instagram med en ny hårstil. Foto: NTB Scanpix
SLIK VI KJENNER HAM: Zac Efron overrasket stort denne uken da han la ut et bilde på Instagram med en ny hårstil. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespillerkjekkasen Zac Efron (30) fikk sitt store gjennombrudd da han i 2006 kapret hovedrollen som Troy Bolton i «High School Musical».

Siden den gang har stjernen hatt flere oppturer karrieremessig, men også noen nedturer på privaten. Blant annet har han hatt rusproblemer og blitt innlagt på rehab en rekke ganger.

De siste årene har 30-åringen fått livet på rett kjøl igjen, og han uttalte i 2017 at han er klar for å slå seg til ro, i et intervju med Cosmopolitan.

- Jeg har ikke tenkt så mye over det å slå seg til ro før nylig. Nå er jeg mye sammen med folk i flotte forhold. Jeg innser at man må finne sin egen lykke før man kan gjøre andre lykkelige, sa Zac.

Kjekkasen bor for tiden i Los Angeles sammen med lillebroren Dylan (26), og legger stadig ut bilder på sosiale medier av morsomme ting de gjør på fritiden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer