<strong>SLIK VI KJENNER HAM:</strong> Zac Efron overrasket stort denne uken da han la ut et bilde på Instagram med en ny hårstil. Foto: NTB Scanpix
SLIK VI KJENNER HAM: Zac Efron overrasket stort denne uken da han la ut et bilde på Instagram med en ny hårstil. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Zac Efron:

Slik ser ikke stjernen ut lenger

30-åringens nye sveis vekker oppsikt på Instagram.

Publisert
Sist oppdatert

Skuespillerkjekkasen Zac Efron (30) fikk sitt store gjennombrudd da han i 2006 kapret hovedrollen som Troy Bolton i «High School Musical».

Siden den gang har stjernen hatt flere oppturer karrieremessig, men også noen nedturer på privaten. Blant annet har han hatt rusproblemer og blitt innlagt på rehab en rekke ganger.

De siste årene har 30-åringen fått livet på rett kjøl igjen, og han uttalte i 2017 at han er klar for å slå seg til ro, i et intervju med Cosmopolitan.

- Jeg har ikke tenkt så mye over det å slå seg til ro før nylig. Nå er jeg mye sammen med folk i flotte forhold. Jeg innser at man må finne sin egen lykke før man kan gjøre andre lykkelige, sa Zac.

Kjekkasen bor for tiden i Los Angeles sammen med lillebroren Dylan (26), og legger stadig ut bilder på sosiale medier av morsomme ting de gjør på fritiden.

Men da skuespilleren torsdag la ut et bilde av sin nye sveis, var det mange reaksjoner og meninger ute og vanket i kommentarfeltet.

Just for fun 🤘

Et innlegg delt av Zac Efron (@zacefron)

- Ikke vær ufølsom

Flere anklager 30-åringen for kulturell appropriasjon, og mener at det ikke er greit at han nå har skaffet seg dreads.

- Jeg har en idé: la oss be hvite mennesker slutte å ha dreadlocks, lyder en av meldingene i kommentarfeltet.

- Vi elsker deg, men vær så snill, ikke vær ufølsom. Klipp dem av før de ødelegger deg. Takk, skriver en annen.

En rekke følgere har også tatt skuespilleren i forsvar, og mener at flere i kommentarfeltet må roe seg ned.

- Det er bare hår, skriver en bruker.

Skuespilleren selv skriver «bare for moro skyld» under bildet, og det er ikke kjent om sveisen er permanent eller midlertidig.

Lifeandstylemag.com påpeker at det er godt mulig at stjernens nye sveis er for den kommende filmen «The Beach Bum», der han blant annet skal spille mot Matthew McConaughey (48), Isla Fisher (42) og Snoop Dogg (46).

Hvis det er tilfelle, er det flere av Zacs fans som er villige til å la håret passere uten å kalle det ufølsomt.

- Hvis det er for en film så er det greit for meg, skriver en.

Romanserykter

I 2016 ble det kjent at den ikoniske 90-tallsserien «Baywatch», som herjet på tv-skjermene i over ti år, skulle bli til en helaftens spillefilm.

Zac Efron og Alexandra Daddario (32) er blant skuespillerne som figurerer i filmen - der det på skjermen er en tydelig romanse mellom deres karakterer.

Etter at Alexandra la ut et bilde på Instagram der Zac kysset henne på kinnet, gikk det ikke lang tid før kjærlighetsryktene begynte å svirre.

Flere tabloidaviser, i tillegg til brukere i sosiale medier, spekulerte heftig på om duoen også har et romantisk forhold i virkeligheten, noe de begge avkreftet.

Ett år senere blusset romanseryktene opp igjen, noe Zacs motskuespiller undret seg stort over.

- Vi er bare venner. Jeg og Zac har jobbet sammen, og vi er gode venner, fortalte hun til People i juni i fjor.

Skuespilleren, som trodde hun gjorde det hele ganske klart da hun uttalte seg om romanseryktene i fjor, kunne ikke forstå hvor det kom fra.

- Jeg aner ikke hva som startet det hele, fortalte hun til E!

LES OGSÅ: Karrieren lagt i ruiner. «Ingen» vet hvor han er nå

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer