STORSJARMØR: De aller fleste husker nok karakteren Jamie Scott i tv-serien «One Tree hill». Nå har det gått hele syv år siden siste episode av suksesserien gikk på tv-skjermen, og Jamie, eller rettere sagt Jackson Brundage, har rukket å bli 18 år gammel. Foto: NTB Scnapix
STORSJARMØR: De aller fleste husker nok karakteren Jamie Scott i tv-serien «One Tree hill». Nå har det gått hele syv år siden siste episode av suksesserien gikk på tv-skjermen, og Jamie, eller rettere sagt Jackson Brundage, har rukket å bli 18 år gammel. Foto: NTB Scnapix Vis mer

Jackson Brundage:

Slik ser ikke «One Tree Hill»-stjernen ut lenger

Den verdenskjente barnestjernen er blitt 18 år gammel.

Publisert

Torsdag 4. april var det hele syv år siden den populære ungdomsserien «One Tree Hill» viste sin siste episode på tv- skjermer verden over.

Serien fulgte livene til en gruppe ungdommer og deres familier, og gjorde skuespillere som Sophia Bush (36) og Chad Michael Murray (37) til superstjerner.

Serien – som her til lands ble sendt på TVNorge/FEM – var svært populær i Norge, og har blitt sendt i reprise en rekke ganger, til stor glede for mange.

Logg inn!

For å se denne siden må du være logget inn

Hvis du ikke har en aID-bruker, kan du

registrere deg her. Det er helt gratis.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer