Jackson Brundage:

Slik ser ikke «One Tree Hill»-stjernen ut lenger

Den verdenskjente barnestjernen er blitt 18 år gammel.

STORSJARMØR: De aller fleste husker nok karakteren Jamie Scott i tv-serien «One Tree hill». Nå har det gått hele syv år siden siste episode av suksesserien gikk på tv-skjermen, og Jamie, eller rettere sagt Jackson Brundage, har rukket å bli 18 år gammel. Foto: NTB Scnapix
STORSJARMØR: De aller fleste husker nok karakteren Jamie Scott i tv-serien «One Tree hill». Nå har det gått hele syv år siden siste episode av suksesserien gikk på tv-skjermen, og Jamie, eller rettere sagt Jackson Brundage, har rukket å bli 18 år gammel. Foto: NTB Scnapix Vis mer

Torsdag 4. april var det hele syv år siden den populære ungdomsserien «One Tree Hill» viste sin siste episode på tv- skjermer verden over.

Serien fulgte livene til en gruppe ungdommer og deres familier, og gjorde skuespillere som Sophia Bush (36) og Chad Michael Murray (37) til superstjerner.

Serien – som her til lands ble sendt på TVNorge/FEM – var svært populær i Norge, og har blitt sendt i reprise en rekke ganger, til stor glede for mange.

Sjarmerte seerne

Trofaste fans husker godt karakterer som Brooke David, Peyton Sawyer, Lucas og Nathan Scott, og Haley James Scott.

Det er likevel én sjarmør mange virkelig la sin elsk på, nemlig lille Jamie Lucas Scott.

Logg inn og les hele saken - gratis

For å lese denne saken må du være logget inn med en aID-bruker.

aID benyttes bl.a. på Se og Hør eksklusive saker, Dagbladet Pluss og på aMedias nettaviser. Hvis du ikke har en aID-bruker, kan du registrere deg her. Det er helt gratis.