<strong>ENDRET HÅRSVEISEN IGJEN:</strong> Superstjernen Justin Bieber bestemte seg i går for å la de lange hårlokkene falle nok en gang. Foto: NTB scanpix
ENDRET HÅRSVEISEN IGJEN: Superstjernen Justin Bieber bestemte seg i går for å la de lange hårlokkene falle nok en gang. Foto: NTB scanpix Vis mer

Justin Bieber:

Slik ser ikke Justin Bieber ut lenger

Superstjernen har hatt utallige frisyrer opp gjennom årene, og nå har han endret den igjen.

Publisert

Den verdenskjente popsangeren Justin Bieber (24) har gjort drastiske endringer med hårfrisyrene sine opp gjennom årene.

Superstjernen er kjent for å hyppig bytte hårsveiser, og har opptil flere ganger blitt slaktet for dem. Det var i 2011 at han først klippet håret etter å ha vært kjent for den berømte bollesveisen sin i flere år.

<strong>FORANDRING FRYDER:</strong> Bildet til venstre viser Justins berømte hårsveis fra februar 2011. Kun ni måneder senere dukket han opp på MTV Europe Music Awards med en ny sveis. Foto: NTB scanpix
FORANDRING FRYDER: Bildet til venstre viser Justins berømte hårsveis fra februar 2011. Kun ni måneder senere dukket han opp på MTV Europe Music Awards med en ny sveis. Foto: NTB scanpix Vis mer

I de senere år har sangstjernen virkelig elsket å sjokkere, og han har dukket opp med alt fra helbleket hår til et helt barbert hode.

Fjernet håret

Sistnevnte hårsveis er nå blitt den utvalgte nok en gang.

Tirsdag delte 24-åringen et bilde på Instagram-stories hvor han stolt viste frem det nybarberte hodet sitt.

Artikkelen fortsetter under bildet.

<strong>NY HÅRSVEIS:</strong> Justin Bieber barberte vekk håret sitt og er nå blitt nesten skallet. Foto: Skjermbilde fra Instagram/justinbieber
NY HÅRSVEIS: Justin Bieber barberte vekk håret sitt og er nå blitt nesten skallet. Foto: Skjermbilde fra Instagram/justinbieber Vis mer

Den nye hårsveisen kommer kun få måneder etter at Justin hintet til at han aldri skulle klippe håret sitt igjen.

Ifølge People viste Justin frem de lange blonde hårlokkene sine i mai på Instagram-stories, og skrev til videoen:

«Langt hår, jeg bryr meg ikke. Håret mitt er vakkert».

På det neste bildet han delte på Instagram-stories skal popstjernen stolt ha vist frem lengden på håret sitt, og hintet til at han skulle la håret fortsette å gro seg lenger.

«Jeg kommer til å gro håret mitt ned til tærne,» skal han ha skrevet til bildet.

Dette er som tidligere nevnt ikke første gang superstjernen barberer hodet sitt. Ifølge nettstedet gjorde han det for første gang i 2016, etter å ha hatt dreadlocks over en lengre periode.

<strong>BARBERTE AV HÅRET:</strong> Superstjernen hadde dreadlocks en periode, men bestemte seg til slutt for å barbere dem vekk i 2016. Foto: NTB scanpix
BARBERTE AV HÅRET: Superstjernen hadde dreadlocks en periode, men bestemte seg til slutt for å barbere dem vekk i 2016. Foto: NTB scanpix Vis mer

Blond sideskill skapte storm

Da den 24 år gamle popstjernen dukket opp på MTV Video Movie Awards i Los Angeles i 2015 skapte Justins frisyre storm på internett.

Kort tid etter at Justin dukket opp med sin nye hårsveis, strømmet det inn en rekke Twitter-meldinger hvor flere gjorde narr av ham.

Ifølge E! Online hadde en rekke fremmede mennesker sterke meninger om hvordan Justin burde se ut på håret, og enkelte trakk også en festlig parallell mellom ham og en annen kjendis:

Det faktum at Justin Biebers hår så prikk likt ut som Kate Gosselins gjorde i 2009, var det flere som kommenterte.

<strong>SKILT VED FØDSELEN:</strong> Flere fans sammenlignet Justin Biebers nye frisyre med realitystjernen Kate Gosselins fra 2009. Foto: AP
SKILT VED FØDSELEN: Flere fans sammenlignet Justin Biebers nye frisyre med realitystjernen Kate Gosselins fra 2009. Foto: AP Vis mer

Kate ble berømt som åttebarnsmor i serien «Jon & Kate Plus 8» og hadde den gang en karakteristisk pixie-klipp som flere altså mente lignet på sveisen «Sorry»-stjernen skaffet seg.

Ble slaktet for hårsveisen

Og dette er ikke den eneste gangen Justin er blitt slaktet for hårsveisen.

Da popstjernen slikket sol på Barbados i romjulen 2016, var det etter alt å drømme flere som fikk bakoversveis av hans nye hårfrisyre.

Der dukket han nemlig opp med en svært så gjenkjennelig manke for mange Bieber-fans. En sveis som sikkert også ble lagt merke til allerede i starten av desember samme år, da Bieber opptrådte på Jingle Ball i New York.

Det var uansett påtakelig at Bieber hadde valgt å «gjenopplive» bollesveisen han hadde som uskyldig tenåringsgutt i år 2010.

<strong>GJENOPPLIVET SVEISEN:</strong> Justin Bieber valgte å ty til sin tidligere bollesveis i 2016. Foto: Xposure/ NTB scanpix
GJENOPPLIVET SVEISEN: Justin Bieber valgte å ty til sin tidligere bollesveis i 2016. Foto: Xposure/ NTB scanpix Vis mer

Selv om hårsveisen hans kanskje vekket gode minner for enkelte, var det mange som var skeptiske til hans «nye look».

- Justin, du er 22 år og blir 23 i mars. Den frisyren er ikke deg i det hele tatt, og det har den heller aldri vært, skrev blant annet en fan på TMZ.

Andre igjen trodde at hårsveisen skyldtes at Bieber var i ferd med å miste håret.

- Han får hårtransplantasjoner. Sveisen dekker den fremste delen av hårfestet hans. Hårfargen han har nå skjuler også hår som er blitt tynnere, hevdet en annen.

Den svenske avisen Expressen omtalte også fansens kritikk av Biebers «nye» frisyre.

Justin Bieber var på Norgesbesøk. og der tok han over Senkveld-showet han selv var gjest i. Vis mer Vis mer

Forlovet seg med supermodell

Til tross for de drastiske endringene i hårfrisyrer opp gjennom, har superstjernen likevel kapret sin drømmedame.

I juli ble det nemlig bekreftet at Justin og supermodellen Hailey Baldwin (21) var blitt forlovet. I etterkant har flere hevdet at de to turtelduene har giftet seg i all hemmelighet, men paret har avkreftet påstandene.

I begynnelsen av oktober skal imidlertid Justin og Hailey ha satt fyr på spekulasjonene nok en gang. Og dét på grunn av to små ord, som muligens var en forsnakkelse.

Ifølge flere utenlandske medier, deriblant Metro, omtalte nemlig popstjernen Hailey som sin kone da de besøkte hjembyen til popsangeren i Canada.

Der skal de ha besøkt en utstilling til ære for 24-åringen. Besøket var en stor snakkis i byen, der det populære paret også la igjen en hilsen på det som ser ut som en tavle.

Signaturhilsenen delte museet også på sin Instagram-konto, der de omtalte duoen som et ektepar.

- Vi var veldig glade for å ha fått besøk av en helt spesiell gjest på museet i går, sammen med sin helt spesielle ektemann, skrev museet til hilsenen Hailey skal ha skrevet ned.

- Elsker deg for alltid, sto det skrevet, fulgt av signaturen «Hailey B».

Ifølge kilder til Metro skal Justin også ha introdusert Hailey som sin kone under besøket.

LES OGSÅ: Her er Justin Biebers største skandaler i Norge

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer