MED OG UTEN: Lily Allen er kjent for å lesse på med sminke før konsertene sine, men på privaten viser hun seg gjerne uten så mye som mascara.
MED OG UTEN: Lily Allen er kjent for å lesse på med sminke før konsertene sine, men på privaten viser hun seg gjerne uten så mye som mascara.Vis mer

Slik ser hun ut uten sminke

Lily Allen kom helt naturlig på kunstutstilling.

SEHER.NO: Popstjernen Lily Allen (24) har i sommer vært å se på festivaler over hele verden iført trendsettende antrekk og ofte parykker og tung sminke.

I august besøkte hun Øya-festivalen i Oslo hvor hun hadde valgt sin karakteristiske blåglitrende øyensminke for å imponere det norske publikummet.

Men 24-åringen - som i fjor gikk ned i vekt ved hjelp av hypnose - fremstår ikke alltid som en pyntedukke.

Onsdag dukket nemlig "Smile"-sangeren opp uten noe sminke under en kunstutstilling i London, og 24-åringen så klassisk og pen ut i et enkelt mørkeblått skjørt, håret samlet i hestehale og et lite skjerf i halsen.
 
Allen så ifølge Daily Mail ut til å kose seg mens hun så på kunsten på veggene, og stilte gledelig opp på bilder for fotografene, til tross for at hun hadde droppet sminken.

Allen fant i sommer lykken med kunstneren og designeren Sam Cooper, og paret nøt tidligere denne uken en romantisk tur til venezia, skriver Daily Mail.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Stiller opp toppløs