UTEN SMINKE: Dette er det usminkete bildet Tyra Banks la ut av seg selv på sin Twitter-side tirsdag. Foto: Stelkla Pictures
UTEN SMINKE: Dette er det usminkete bildet Tyra Banks la ut av seg selv på sin Twitter-side tirsdag. Foto: Stelkla PicturesVis mer

Slik ser hun ut uten sminke

Supermodellen viste seg fram på Twitter.

SEHER.NO: Supermodellen Tyra Banks (36) gjør for tiden stor suksess både som programleder for «America's Next Top Model» og sitt talkshow «The Tyra Banks Show».

Etter at ungjenta Whitney Thompson fikk mye oppmerksomhet da hun tidligere i år gikk til topps i den amerikanske «Top Model» med frodigere former enn tidligere vinnere, har Tyra fokusert stadig mer på naturlig skjønnhet i sine programmer.

Nå gjør hun også det samme privat.

Tirsdag la modellen ut et bilde av seg selv uten sminke på sin side hos det sosiale nettsamfunnet Twitter, uten å bry seg om at hun knapt er til å kjenne igjen.

I forrige måned gikk Tyra offentlig ut og beklaget til TV-seerne etter at en reklamevideo for den neste sesongen av «America's Next Top Model» roste en syltynn modell opp i skyene.

Tyra hevdet hun følte seg skyldig over at hun i videoklippet sier «Se på den midjen! Du har den minste midjen i verden. Det er noe ved deg jeg liker» .

- Jeg vet at folk ser på meg som en representant for å opprettholde det faktum at skjønnhet kommer i alle størrelser, derfor beklager jeg, skrev Banks på sin hjemmeside etter at klagene strømmet inn.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette bildet skal få kvinner til å elske kroppen sin