Slik ser hun ut uten sminke

TV-stjernen overrasket Twitter-fansen.

KOSER SEG MED POTETGUL: Vanessa Lachey overrasket Twitter-fansen med å legge ut et usminket bilde av seg selv på sin Twitter-side. Foto: Twitter
KOSER SEG MED POTETGUL: Vanessa Lachey overrasket Twitter-fansen med å legge ut et usminket bilde av seg selv på sin Twitter-side. Foto: Twitter Vis mer
SEOGHØR.NO: MTV-programlederen Vanessa Minnillo Lachey (31) har snudd livet opp ned etter at det ble kjent at hun venter barn med ektemannen Nick Lachey (38) i september.

Tidligere har brunetten knapt vist seg utendørs uten å være stylet til fingerspissene, men nå som hun snart skal bli mamma, er 31-åringen ikke redd for å vise fansen den usminkete siden av seg selv.

Lørdag la hun ut bilde av seg selv uten make-up på sin Twitter-side, før hun skulle gå til sengs på sitt hotellrom i den australske byen Sydney.

- Nå er det tid for å komme seg til sengs, skrev Vanessa til sin overraskete fanskare.

Vanessa har vært sammen med Nick Lachey - som tidligere var gift med popstjerrnen Jessica Simpson - siden 2006. Paret giftet seg i 2011.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Magen har begynt å vokse