Slik ser hun ut uten sminke

Popstjernen viste seg fra sin naturlige side, da hun skulle spille inn plate.

SMINKEFRI: Lana Del Rey brydde seg ikke om hvem som så henne uten sminke på vei til musikkstudio i Los Angeles.  Foto: FameFlynet
SMINKEFRI: Lana Del Rey brydde seg ikke om hvem som så henne uten sminke på vei til musikkstudio i Los Angeles. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den amerikanske sangeren Lana Del Rey (26) - best kjent for hiten «Born To Die» får ofte skryt for sin motesans og sitt vakre utseende, men nå har artisten andre ting å tenke på.

Hun er nemlig i ferd med å spille inn sitt tredje album, og er så travel at hun ikke en gang brydde seg om å sminke seg.

På vei inn i studio i Santa Monica var Rey iført trange jeans, sort genser og flate ballerinasko. 

Mange stjerner skjuler seg bak store solbriller når de tar turen ut uten sminke, men Lana hadde kun en caps på hodet. Hun så ikke ut til å bli plaget av fotografene som knipset i vei.

I et nytt intervju forteller Rey at hun ikke nyter berømmelsen, men at hun håper den kan komme til nytte ved å rette fokus mot viktige saker.  

- Jeg håper jeg kan bli som Angelina Jolie. Slik som henne, tenker jeg også at stjernestatus ikke har noen verdi i seg selv, men kan brukes til noe nyttig - for eksempel ved å samle inn penger til veldedighet, sier hun ifølge Daily Mail.  


 
LES OGSÅ: Blottet seg på parkeringsplass


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer