Slik ser hun ut med mørkt hår

- Det var dødskult med en forvandling, sier Kathrine Sørland.

DISCO-SELFIE: Modell og TV-profil Kathrine Sørland slo til med mørk parykk da hun skulle delta på Disco Fever-julebord i helgen. Hun har nemlig alltid drømt om mørkt hår, men aldri turt å farge det, forteller Sørland til Seoghør.no.. Foto: Kathrine Sørland/Instagram
DISCO-SELFIE: Modell og TV-profil Kathrine Sørland slo til med mørk parykk da hun skulle delta på Disco Fever-julebord i helgen. Hun har nemlig alltid drømt om mørkt hår, men aldri turt å farge det, forteller Sørland til Seoghør.no.. Foto: Kathrine Sørland/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I disse julebordtider er det mange som får en kjærkommen anledning til å slippe seg litt ekstra løs.

Da modell og programleder Kathrine Sørland (34) skulle delta på et julebord i helgen, benyttet hun virkelig anledningen til å vise en ny side av seg selv.

Lørdag kveld delte hun et bilde på Instagram-profilen sin, som sikkert fikk tusenvis av følgerne hennes til å sperre opp øynene. Den vanligvis lyshårede skjønnheten poserer nemlig helt mørkhåret på sin ferskeste selfie!

Til Seoghør.no forteller Sørland om bakgrunnen for forvandlingen, som riktignok bare skyldtes en parykk.

Saken fortsetter under bildet.

- Jeg skulle dele ut en pris for kveldens best kledde under Hegnar Media-julebordet, og der var temaet Disco Fever. Jeg har alltid hatt lyst til å være mørk, så dette var en flott anledning for å tre inn i en ny rolle, forteller den tidligere «Skal vi danse»-favoritten.

Er for feig

Den stilsikre TV-profilen, som i høst ble kåret til årets best kledde kvinne av Se og Hørs motepoliti Jan Thomas, staset seg opp til 70-tallsglamour med skimrende sminke, pelsvest, hårbånd og store solbriller - og en lang parykk fra Standard.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer