Didi Conn fra «Grease»:

Slik ser hun ut i dag

Over fire tiår har gått siden skuespilleren ble verdenskjent.

44 ÅR: Det er lenge siden filmen «Grease» kom, men den er fremdeles populær. Fra høyre: Nylig avdøde Olivia Newton-John, Stockard Channing og Didi Conn. Foto: Fred Pouser / Retuers / NTB
44 ÅR: Det er lenge siden filmen «Grease» kom, men den er fremdeles populær. Fra høyre: Nylig avdøde Olivia Newton-John, Stockard Channing og Didi Conn. Foto: Fred Pouser / Retuers / NTB Vis mer
Publisert

8. juni kom den triste nyheten om at «Grease»-stjernen Olivia Newton-John hadde gått bort, 73 år gammel, som følge av lang tids kreftsykdom.

Selv om 44 år har gått siden filmen ble en verdenssuksess, har fans fremdeles er like godt og kjært forhold til både karakterene og skuespillerne som spilte dem.

Det inkluderer naturligvis Newton-John, men også flere av de andre skuespillerne fra filmen - deriblant Didi Conn (71), som spilte Frenchy.

BARNESTJERNER: Tidlig på 2000-tallet fikk flere barnestjerner sitt gjennombrudd. Nå har alle blitt voksne - kjenner du dem igjen? Musikk: Epidemic Sound. Bilder: NTB / Instagram Vis mer

Fremdeles skuespiller

Den livlige karakteren ble som nevnt spilt av den i dag 71 år gamle skuespilleren Didi Conn, som også var med i oppfølgeren «Grease 2» i 1982.

Conn var 26 år da den første filmen ble spilt inn.

DEN GANG DA: Didi Conn var 26 år gammel da hun spilte Frenchy. Foto: Randal Kleiser Paramount / Rso USA / NTB
DEN GANG DA: Didi Conn var 26 år gammel da hun spilte Frenchy. Foto: Randal Kleiser Paramount / Rso USA / NTB Vis mer

Conn jobber fremdeles som skuespiller, og spilte i TV-serien «Benson» fra 1981 til 1985 og deretter serien «Shining Time Station» fra 1989 til 1995. Senest i år spilte hun i serien «Blue Bloods».

NÅ: Conn er fremdeles aktiv som skuespiller, selv flere tiår etter at hun først startet. Foto: Ken McKay / ITV / REX / NTB
NÅ: Conn er fremdeles aktiv som skuespiller, selv flere tiår etter at hun først startet. Foto: Ken McKay / ITV / REX / NTB Vis mer

På privaten har skuespilleren vært gift to ganger - første gang i 1975 og deretter i 1982. Sistnevnte ekteskap er med hennes nåværende ektemann, David Shire. De har adoptert sønnen Daniel sammen, som senere fikk påvist autisme, ifølge Billed Bladet.

Minnes venninnen

71-åringen var bare en av mange som sørget etter at «Grease»-kollega Newton-John gikk bort. Blant annet har hun gjestet «Good Morning America», hvor hun snakket om venninnenes siste samtale.

Intervjuet er gjengitt av blant andre Page Six.

FORVANDLES: Den kjente skuespilleren Anne Hathaway er nesten ikke til å kjenne igjen i nyinnspillingen av Roald Dahls «Heksene». Vis mer

- Hun fortalte meg at hun ikke lenger kunne gå, og at hun hadde helsehjelp på heltid hjemme. Ektemannen og datteren hennes var der hele tiden, og hun sa at de overøste henne med kjærlighet.

Hun la også til at hun alltid vil huske venninnen som en kvinne med «et stort hjerte, som brydde seg mye om andre».

LES OGSÅ: Slik gikk det med «Grease»-stjernene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer