Ariana Richards:

Slik ser hun ut i dag

Den tidligere «Jurassic Park»-stjernen gjorde comeback på rød løper.

DUKKET OPP: Den tidligere barnestjernen Ariana Richards dukket opp under filmpremiere. Foto: Amblin/Universal/Kobal/REX/NTB
DUKKET OPP: Den tidligere barnestjernen Ariana Richards dukket opp under filmpremiere. Foto: Amblin/Universal/Kobal/REX/NTB Vis mer
Publisert

Det hender at store stjerner forsvinner fra rampelyset - for så å dukke opp igjen på den røde løperen for et hyggelig gjensyn med verden.

Det skjedde også da Ariana Richards (42) gjorde comeback under en nylig filmpremiere.

Som tolvåring ble hun kjent over hele verden for sin rolle som Lex i den originale «Jurassic Park»-filmen fra 1993.

Nå, hele 29 år senere, viste hun seg på «Jurassic World: Dominion»-premieren i Los Angeles.

«OLSENBANDEN JR:» «Olsenbanden jr.» herjet på 2000 tallet, så vi tok en prat med Lars Andersen, kanskje bedre kjent som «Benny», for å høre hva han gjør på i dag. Vis mer

29 år etter

I den anledning har det også dukket opp helt nye bilder av den tidligere barnestjernen, som viser fansen hvordan hun ser ut i dag.

Selv om Richards ikke er med i den nyeste Jurassic-oppfølgeren, var hun altså til stede på rød løper i forbindelse med premieren og lot seg fotografere.

NÅTID: Slik ser Ariana Richards ut i dag. Du kan se flere bilder av Richards fra filmpremieren nederst i saken. Foto: AFF-USA/Shutterstock/NTB
NÅTID: Slik ser Ariana Richards ut i dag. Du kan se flere bilder av Richards fra filmpremieren nederst i saken. Foto: AFF-USA/Shutterstock/NTB Vis mer

Mistet faren

Richards var også å se på premieren til «Jurassic World: Fallen Kingdom» i 2018. Ifølge People jobber den tidligere skuespilleren i dag som maler.

Comebacket på den røde løperen skjedde bare dager etter at Richards mistet faren sin. Den triste nyheten delte hun på Instagram, der hun tenkte tilbake på farens støtte under skuespillertiden.

«Jeg kommer til å savne deg, pappa. Så veldig, veldig mye. Ingen kunne måle seg med deg», skrev hun til bildet av seg selv, faren og søsteren.

Bildet er tatt på prisutdelinga «Youth Film Awards» i 1994. Der mottok hun en pris for innsatsen i den første «Jurassic Park»-filmen.

«Han pleide å være med meg på så mange eventer, uansett hvor opptatt han var».

Richards var 13 år under innspillingen av filmen. Hun har senere hatt en gjesteopptreden i 1997-oppfølgeren «The Lost World».

FORMULA: Det er duket for sesong 4 av den populære serien. Video: Netflix Vis mer

Utelukker ikke filmrolle

Barnestjernen har i senere tid reflektert over kjendistilværelsen. Under et intervju med Interview magazine i 2011, snakket hun om skuespillerjobben som gjorde henne verdenskjent.

- Det er en film som rørte så mange mennesker da den kom ut. Det var en av de tingene der jeg bare nøt erfaringen av å lage filmen, og alt som skjedde i ettertid. Hele kjøret, var en overraskelse, sa hun den gang, og la til:

- Jeg var ikke forberedt på faktumet at så mange mennesker skulle kjenne meg igjen hver dag.

Maleren fortalte at hun ikke kunne nyte lunsjen sin i fred uten at fans oppsøkte henne. Fremdeles legger hun merke til filmens popularitet.

KRYPTISK: Grunde Myhrer stilte opp på rød løper under premierefesten av «The Offer». Men han ble en smule kryptisk da vi konfronterte han om kjærlighetslivet. Video: Luna Lea. Reporter: Henriette Eilertsen Vis mer

På spørsmål om hun kunne tenkt seg å vende tilbake til kinolerretet, svarer hun følgende:

- Folk spør meg: «La du fra deg skuespill eller bestemte du deg for å forlate bransjen?». Da forteller jeg dem at det handler ikke om å ta et valg. Skuespill er noe som alltid vil være i blodet mitt. Det er mer det at interessen min er visuell kunst og oljemalerier … hvis en virkelig interessant rolle kommer og finner meg, er jeg sikker på at jeg vil være gira på å gjøre det.

GAMMEL KJENNING: Ariana Richards tok seg også tid til å hilse på gamle Jurassic-kjenninger. Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB
GAMMEL KJENNING: Ariana Richards tok seg også tid til å hilse på gamle Jurassic-kjenninger. Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB Vis mer
POSERTE: Hadde du kjent igjen «Jurassic Park»-stjerna? Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB
POSERTE: Hadde du kjent igjen «Jurassic Park»-stjerna? Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB Vis mer

LES OGSÅ: David Beckham og datteren Harper: - David og Harper er de søteste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer