Slik ser hun ut etter fødselen

Linni Meister viser stolt fram magen.

VISER MAGEN: - Dagens outfit; blå sykehuskjorte med hvit sports-bh under, og nettingtruse med verdens største bind i, skriver Linni Meister på sin egen blogg. Foto: linni.blogg.no
VISER MAGEN: - Dagens outfit; blå sykehuskjorte med hvit sports-bh under, og nettingtruse med verdens største bind i, skriver Linni Meister på sin egen blogg. Foto: linni.blogg.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Onsdag ble det kjent at glamourmodell Linni Meister (23) og forloveden Bernhard Berntzen (31) har blitt foreldre for første gang. Lille Dennis Michael har nemlig endelig kommet til verden.

Graviditeten har vært en av sommerens mest omtalte kjendissaker, og Linni selv har også blogget heftig om graviditeten underveis. Og selv om hun de siste dagene har vært opptatt med fødsel, har hun likevel ikke sluttet med den geskjeften.

Nå har hun også lagt ut et bilde av magen sin, slik den ser ut i dette øyeblikk.

- Dagens outfit; blå sykehuskjorte med hvit sports-bh under, og nettingtruse med verdens største bind i. Og som tilbehør, har jeg verdens nydeligste baby-gutt på min høyre side, som jeg triller rundt, skriver hun i bloggen.

Onsdag sa 23-åringen til Seher.no at hun tok keisersnitt, selv om hun opprinnelig skulle føde på vanlig måte.

- Jeg skulle føde vanlig, men det ble keisersnitt - da jeg har for lite bekken. Dennis er jo kjempestor. Liten, sterk og kompakt og veier nesten fire kilo, sa hun da.

I dag har glamourmodellen vært på legesjekk med sin baby. Og det gikk kjempebra, ifølge henne selv.

- Han sov i hele natt og har ikke grått én eneste gang?! Kun da legen stappet pinne ned i halsen på han, gråt han i et halvt sek, men det skulle bare mangle da. Man må kunne si ifra når noe er ubehagelig, og legen ble kjempeoverrasket og sa at denne karen her ikke fantes langsint i hvert fall. Det er jo kjempebra, vi er så stolte av han! skriver hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Fryktet noe var galt med barnet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer