Kendall Jenner:

Slik ser hun ikke ut lenger

Supermodellen Kendall Jenner overrasker med forandring.

FORANDRET: Kendall Jenner ser ikke slik ut lenger. Foto: Christine Chew/UPI/Shutterstock/NTB
FORANDRET: Kendall Jenner ser ikke slik ut lenger. Foto: Christine Chew/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Modell og realityprofil Kendall Jenner (26) har i en årrekke vært kjent for sin lange, slanke figur og sine mørke lokker. Det er hun imidlertid ikke alene om, da de aller fleste i Kardashian/Jenner-familien har mørkt hår.

Nå kan det imidlertid se ut til at Jenner har følt for forandring. Kort tid etter at hun snudde internett på hode med nakenbilder på Instagram, var hun å se i den franske hovedstaden.

Om det var enkelt for forbipasserende i Paris å registrere at det var nettopp Kendall Jenner de så, er derimot uvisst. 26-åringen så nemlig ikke ut slik man tidligere har vært vant med å se henne.

Nytt hår

Søndag ble det delt blitt en rekke bilder av supermodellen. Daily Mail er blant mediene som har omtalt Jenners stilforandring, sammen med flere bilder av 26-åringen.

Ikledd svarte støvletter og en svart, tettsittende kjole med en enkel jakke gikk hun nedover Paris' gater. Dét med et rødbrunt hår.

Bildene fra Paris er ikke første gang Jenner viser seg med det nye håret. Før helgen delte hun en video på Instagram fra da hun gikk på catwalken for motehuset Prada.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.