Kendall Jenner:

Slik ser hun ikke ut lenger

Supermodellen Kendall Jenner overrasker med forandring.

FORANDRET: Kendall Jenner ser ikke slik ut lenger. Foto: Christine Chew/UPI/Shutterstock/NTB
FORANDRET: Kendall Jenner ser ikke slik ut lenger. Foto: Christine Chew/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Modell og realityprofil Kendall Jenner (26) har i en årrekke vært kjent for sin lange, slanke figur og sine mørke lokker. Det er hun imidlertid ikke alene om, da de aller fleste i Kardashian/Jenner-familien har mørkt hår.

Nå kan det imidlertid se ut til at Jenner har følt for forandring. Kort tid etter at hun snudde internett på hode med nakenbilder på Instagram, var hun å se i den franske hovedstaden.

Om det var enkelt for forbipasserende i Paris å registrere at det var nettopp Kendall Jenner de så, er derimot uvisst. 26-åringen så nemlig ikke ut slik man tidligere har vært vant med å se henne.

POPULÆR: Kendall Jenner har 220 millioner følgere på Instagram, og hos Ellen DeGeneres fortalte hun om populariteten. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

Nytt hår

Søndag ble det delt blitt en rekke bilder av supermodellen. Daily Mail er blant mediene som har omtalt Jenners stilforandring, sammen med flere bilder av 26-åringen.

Ikledd svarte støvletter og en svart, tettsittende kjole med en enkel jakke gikk hun nedover Paris' gater. Dét med et rødbrunt hår.

NYTT HÅR?: Kendall Jenner ser ut til å ha farget håret sitt. Foto: KCS Presse/ MEGATheMegaAgency.com / NTB
NYTT HÅR?: Kendall Jenner ser ut til å ha farget håret sitt. Foto: KCS Presse/ MEGATheMegaAgency.com / NTB Vis mer

Bildene fra Paris er ikke første gang Jenner viser seg med det nye håret. Før helgen delte hun en video på Instagram fra da hun gikk på catwalken for motehuset Prada.

Også da var håret i samme rødbrune tone.

KRANGEL: Det blir høylytt krangel mellom søstrene Kendall Jenner og Kourtney Kardashian etter de var på en hyttetur. Vis mer

Jenner har imidlertid ikke kommentert hvorvidt hårforandringen er gjort i forbindelse med moteshowet, eller om det er noe hun selv har følt for å gjøre. Uansett årsak, er det liten tvil om at håret har falt i smak hos mange.

CATWALK: Kendall Jenner gikk nylig for Prada. Foto: Alessandro Garofalo/REUTERS/NTB
CATWALK: Kendall Jenner gikk nylig for Prada. Foto: Alessandro Garofalo/REUTERS/NTB Vis mer

I kommentarfeltet på Instagram har flere delt meningen sin.

«Hårfargen ser så bra ut på deg», har en skrevet.

«Elsker håret ditt», har en annen skrevet.

Bilder vekket oppsikt

Jenner er en svært offentlig person med over 220 millioner følgere på Instagram. Det gjør hun til en av verdens mest fulgte på bildedelingstjenesten.

Med følgere kommer imidlertid meninger - og ikke alle meninger er like positive og støttende alltid. Det fikk modellen kjenne på nylig, da hun delte en rekke bilder fra en fotoseanse med magasinet i-D.

ERTEKROK: Kendall lagde humor på søsterens bekostning i sesongavslutningen av «Keeping up with the Kardashians». Vis mer

De mange bildene viser en lettkledd Jenner, og på ett av bildene poserer hun splitter naken. Bildet har av mange blitt hyllet, men flere har også rettet kritikk mot 26-åringen.

Det er tidspunktet Jenner har valgt å dele nakenbildet på, som flere mener er upassende, ifølge Independent.

Flere har i kommentarfeltet gitt uttrykk for at de mener det er ufølsomt å dele slike bilder, samme dag som Russlands president Vladimir Putin (69) kunngjorde at Russland har iverksatt et militært angrep mot Ukraina.

PINLIGE SPØRSMÅL: De tidligere turtelduene Kendall Jenner og Harry Styles møtes til duell i James Cordens «Spill Your Guts». Det er ikke alt de ønsker å svare på. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

«Folk dør, Kendall …», skriver en følger.

«Kendall er flott og vakker, men HERREGUD dette er så ufølsomt …», skriver en annen, etterfulgt av en emoji av det ukrainske flagget.

«Les rommet, jente. Skru på nyhetene», skriver en tredje.

LES OGSÅ: Raser: - Alt for retusjert

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer