Joss Stone:

Slik ser hun ikke ut lenger

Da soulartist Joss Stone dukket opp på morgenprogrammet «Lorraine», var det flere som ble overrasket.

BOHEMSK STIL: I tillegg til soulstemmen, er Joss Stone kjent for sin bohemske stil og krøllete lokker. Foto: Fred Prouser /Reuters/NTB
BOHEMSK STIL: I tillegg til soulstemmen, er Joss Stone kjent for sin bohemske stil og krøllete lokker. Foto: Fred Prouser /Reuters/NTB Vis mer
Publisert

Joss Stone (34) slo gjennom som 16-åring med debutalbumet «The Soul Sessions». Senere ble soulartisten historiens yngste kvinne i Storbritannia til å toppe britiske topplister.

Siden den gang har hun vært kjent for sin soulstemme, sitt bidrag med musikk til filmer, tv-serier og spill, og da hun sang i bryllupet til prins William (39) og Kate (39).

Soulstjernen har vært lett å kjenne igjen for sin bohemske stil med krøllete hårlokker og fargerike antrekk.

KJENT STIL: Slik er vi vant til å se soulsangeren Joss Stone. Foto: Toby Melville/ Reuters / NTB
KJENT STIL: Slik er vi vant til å se soulsangeren Joss Stone. Foto: Toby Melville/ Reuters / NTB Vis mer

Briten var derimot vanskelig å kjenne igjen da hun plutselig dukket opp i morgenprogrammet «Lorraine», der 34-åringen viste seerne hvordan man lager vegansk suppe.

Det melder blant andre Manchester Evening News.

IKKE TIL Å KJENNE IGJEN: «Hannah Montana» herjet på Disney Channel for nesten ti år siden, nå er en av stjernen nesten ikke til å kjenne igjen. Video: Se og Hør Vis mer

Ugjenkjennelig

Artisten har nemlig byttet ut de bustete krøllene og de fargerike klærne til fordel for en kort isblond frisyre og en kremfarget bluse.

- Jeg er faktisk her for å lage mat, ikke synge, sa stjernen med et smil fra kjøkkenet hjemme i Devon.

SLIK SER HUN UT NÅ: Slik ser soulsangeren og matentusiasten ut i dag. Foto: ITV/Shutterstock/NTB
SLIK SER HUN UT NÅ: Slik ser soulsangeren og matentusiasten ut i dag. Foto: ITV/Shutterstock/NTB Vis mer

Det tok imidlertid ikke lang tid før flere tv-seere tok til Twitter for å dele sine reaksjoner rundt forvandlingen.

«ER DET Joss Stone?», skrev en fan.

«Joss Stone som lager mat på «Lorraine» er bare fantastisk! Det er forfriskende å se en 'normal person' som lager mat av og til, i stedet for perfeksjonismen til kjendiskokkene. Mer Joss Stone, vær så snill!» skrev en annen.

Andre ser forbi forvandlingen, og lar seg heller irritere av artistens synging under matinnslaget.

«Jeg tenker Joss Stone-delen er best å se på uten lyd», skriver en TV-seer.

Vant underholdningsprogrammet som en pølse

De siste årene har Stone funnet en ny interesse i matlaging i tillegg til musikken. I tillegg til å ha medvirket i flere kokkesegmenter i «This Morning» har hun også delt flere oppskrifter med fansen på sin egen nettside.

Skal vi også tro britiske «Maskorama» er Stone en matglad dame. Hun vant nemlig hele greia utkledd som en pølse, ifølge Manchester Evening News.

SMART: Didrik Solli-Tangen vant Maskorama. Her avslører han hvordan han har lurt mange underveis i programmet. Video: Morken/Helseth. Vis mer

I etterkant ble det kjent at 34-åringen var gravid i femte måned da hun stakk av med seieren. I februar 2021 kunne Stone og kjæresten Cody DaLuz (31) ønske datteren Violet velkommen.

- Jeg hadde nettopp funnet ut at jeg var gravid. Og så fikk jeg forespørselen om å delta, og jeg tenkte: «Det ville vært så kult for den lille babyen min å se», har hun tidligere sagt til The Sun om deltakelsen.

- Jeg tenkte «Gjett hva? Det er mamma i pølsen. La oss kle oss ut som en pølse og få barna til å le. Hvorfor ikke?».

LES OGSÅ: Viste seg for første gang på 20 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer