Penelope Disick:

Slik ser hun ikke ut lenger

Penelope Disick overrasker.

FORANDRING FRYDER: Kourtney Kardashians datter Penelope har kvittet seg med det brune håret. Foto: New Media Images/SplashNews/NTB
FORANDRING FRYDER: Kourtney Kardashians datter Penelope har kvittet seg med det brune håret. Foto: New Media Images/SplashNews/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er mye som tyder på at barna i Kardashian-Jenner-familien vokser opp under helt andre kår enn de fleste andre på samme alder. Helt fra de er små består tilsynelatende hverdagen av merkeklær, eksotiske reiser og luksus.

Foreldrene deres har nemlig tjent seg søkkrike, og er blant verdens mest omtalte kjendiser. Derfor er det kanskje heller ikke så rart at den internasjonale pressen, og ikke minst sosiale medier, også følger med på kjendisbarna.

Kourtney Kardashian (42), som er den eldste søsteren i familien, har barna Mason (11), Penelope (9) og Reign (6) med ekskjæreste Scott Disick (38).

De deler flittig bilder av dem i nettopp sosiale medier, og nå får den mellomste, Penelope, oppmerksomhet, skriver People.

PARODI: På den siste TikTok videoen til Kourtney dukker plutselig datteren hennes Penelope opp og parodierer moren fra scene i «Keeping up with the Kardashian». Video: Se og Hør/Dagbladet Vis mer

«Den lille Havfruen»

Hun har nemlig tidligere overrasket med ny sveis, etter at hun klipte av sine lange lokker til fordel for en bob. Denne gang er det også frisyren niåringen overrasker med.

Med en rekke røde emojier, viser Kourtney nå frem at datteren har farget det brune håret sitt knallrødt.

«Ariel fra 'Den lille havfruen'», skriver en følger, mens en annen omtaler Penelope som «den kuleste jenta noensinne» og flere mener hun er en kommende rockestjerne.

«Åhhh jeg elsker håret», skrytes det også.

«Fantastisk og følelsesmessig provoserende», deler en annen.

Mens de fleste følgerne er positive til forandringen er det selvfølgelig også noen som må kritisere.

«Hvorfor ødelegger du håret til ungen din?» undres det.

«Lar du henne farge håret sitt? Ganske merkelig, spør du meg», skriver en annen.

Penelopes forandring får mest støtte på Instagram, men tidligere har Kourtney måtte tåle hard kritikk for barnas frisyrer. Det fikk hun blant annet i 2019, da datteren som nevnt overrasket med en lang bob.

FÅR KRITIKK: Khloé Kardashian får kritikk etter en spøk hun utførte på søsteren Kourtney i helgen. Video: Rød Løper Vis mer

Mens mange mente Penelope så nydelig ut, var det derimot ikke alle som var enige. Noen syntes nemlig at klippen så amatørmessig ut, mens andre syntes at hun så ut som en gutt, ifølge nettstedet Cafemom.

«Hvem klipte henne? Edward Saksehånd?», skrev en bruker.

«Shit, jeg trodde hun hadde klippet seg selv, men nei da. Det er 'gjort profesjonelt'», skrev en annen.

«Jeg kan ikke tro dette er en jente, og spesielt en Kardashian», skrev en tredje.

Etter at Kourteney delte bildet den gang, så hun seg nødt til å stenge kommentarfeltet grunnet all den negative hetsen.

Kopierte datterens sveis

Tidligere denne måneden overrasket også Kourtney fansen med ny frisyre. Da lot hun nemlig de lange mørke lokkene falle, og viste fram en nesten lik frisyre som Penelope hadde i 2019.

HEI SVEIS: Kourtney lot lokkene falle denne måneden. Foto: Instagram/Kourtney Kardashian
HEI SVEIS: Kourtney lot lokkene falle denne måneden. Foto: Instagram/Kourtney Kardashian Vis mer

Både kjendisvenner og kjæresten, Travis Barker (45), digget realitystjernens nye klipp og strømmet til kommentarfeltet for å komplimentere henne.

«Du er perfekt», skrøt «Blink-182»-trommeslageren, som har fått over 13 000 likerklikk på sin kommentar.

Modellene Hailey Bieber (24), Lily Aldridge (35) og Winne Harlow (27) er også blant dem som forelsket seg i den korte hårfrisyren.

LES OGSÅ: Eksen forlovet med superstjerne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer