Kourtney Kardashian:

Slik ser hun ikke ut lenger

Realitystjernen overrasker med ny forvandling.

NYTT UTSEENDE: Reality-stjernen Kourtney Kardashian overrasket fansen med nytt utseende på sin Instagram. Her avbildet i desember 2019. Foto: Dimitrios Kambouris/ Getty Images/ AFP/ NTB
NYTT UTSEENDE: Reality-stjernen Kourtney Kardashian overrasket fansen med nytt utseende på sin Instagram. Her avbildet i desember 2019. Foto: Dimitrios Kambouris/ Getty Images/ AFP/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kardashian-familien får ofte stor oppmerksomhet for sitt ytre, og har ved flere tilfeller overrasket fansen med vågale antrekk - både på godt og vondt. Nå er det imidlertid eldste-søsteren Kourtney (42) som vekker oppsikt med sin nye «look».

Den siste tiden har 42-åringen vært koblet til Blink-182 stjernen Travis Barker (45), og fansen skal ha undret seg over forlovelsesrykter da en ring dukket opp på realitystjernens finger etter en tur til Las Vegas forrige måned.

De to turtelduene bekreftet forholdet i februar etter at romanseryktene hadde florert rundt dem i flere måneder, og helt siden har de støtt og stadig delt bilder av hverandre på sine respektive sosiale medier-profiler.

Den er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

45-åringen la heller ikke skjul på sine sterke følelser da Kourtney viste frem den nye forvandlingen via sin Instagram-profil.

- Du er perfekt

Lørdag kveld delte «Keeping Up with the Kardashians»-stjernen en speil-selfie av den drastiske hårforvandlingen.

I skrivende stund har innlegget fått over 2,5 millioner likerlikk, og under bildet har hun lagt igjen en emoji i form av en saks.

Bildet viser «Poosh»-gründeren - som er kjent for sitt lange, mørke, glansfulle hår - med en langt kortere sveis enn tidligere.

Det er ikke tvil om at både kjendisvenner og kjæresten digger den nye frisyren da flere har strømmet til kommentarfeltet for å komplimentere realitystjernen.

OPERASJON: Khloé Kardashian innrømmer hva hun har gjort med ansiktet. Bilder fra HayU hos TV 2 play. Vis mer

«Du er perfekt», skriver «Blink-182»-trommeslageren, som har fått over 7000 likerklikk på sin kommentar.

Modellene Hailey Bieber (24), Lily Aldridge (35) og Winne Harlow (27) er også blant dem som har forelsket seg i den korte hårfrisyren.

DRAMATISK: Det gikk ikke helt som planlagt da Kourtney Kardashian fikk fikset håret sitt før en tilstelning sammen med søsteren Kim Kardashian West. Det forteller de om i serien «Keeping Up With The Kardashians». Video: Hayu via TV2 Sumo Vis mer

Karantenefrisør

Til tross for at dette frisørbesøket var hos frisøren Peter Savic, så har også musikerkjæresten gjort et forsøk for å pynte på Kourtneys sveis. Travis' frisør-egenskaper måtte selvsagt også dokumenteres i form av et Instagram-innlegg - som for øvrig satte fyr på nettet.

Tidligere denne måneden delte nemlig 42-åringen en rekke bilder på Instagram under teksten «Ti dager i karantene …», som viste at de blant annet hadde laget S'mores og sett på Netflix.

Det første bildet viste imidlertid at Kardashian har fått en ny frisyre av sin kjære, og resultatet delte hun med dette (nesten) toppløse bildet:

Med håret akkurat langt nok til å dekke over den ene brystvorten, tok både hun og kjæresten bilde i speilet - tydelig fornøyd med resultatet.

Innlegget har i skrivende stund fått intet mindre enn i underkant av 3,5 millioner likerklikk, og med nesten 12 000 kommentarer er det tydelig at også folket er imponert over Barkers ferdigheter med frisørsaksen.

SLÅR TILBAKE: I helga dukket det opp et bilde av realitystjerna Khloé Kardashian (36) i sosiale medier iført en leopardmønstret bikini, helt uredigert. Bildet har gått sin seiersgang i sosiale medier, nå svarer hun. Video: Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: Mystisk detalj vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer