Zooey Deschanel:

Slik ser hun ikke ut lenger

Fansen klør seg i hodet etter stjernens nye bilde.

HÅRFIN: Det er slik som dette vi vanligvis ser Zooey Deschanel. Nå overrasker hun fansen. Foto: Chris Pizzello / INVISION / TT / NTB
HÅRFIN: Det er slik som dette vi vanligvis ser Zooey Deschanel. Nå overrasker hun fansen. Foto: Chris Pizzello / INVISION / TT / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høsten 2019 ble det kjent at «New Girl»-stjernen Zooey Deschanel (41) og ektemannen Jacob Pechenik (48) hadde valgt å gå hver til sitt etter fire års ekteskap. Den gang forklarte duoen at de hadde det bedre som venner.

Nå er det imidlertid ikke Zooeys kjærlighetsliv som skaper overskrifter, men en forandring som de færreste trolig hadde ventet seg.

41-åringen er nemlig kjent for sine lange, mørke lokker, ikke minst med tilhørende pannelugg. Derfor er det mange som nå sperrer opp øynene når hun har kvittet seg med signatursveisen.

FORANDRING FRYDER: Skuespilleren har kvittet seg med signaturfrisyren. Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB
FORANDRING FRYDER: Skuespilleren har kvittet seg med signaturfrisyren. Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB Vis mer

- Vent, hva?

På Instagram, hvor hun følges av over 6,7 millioner, har hun delt et nytt bilde av seg selv, en såkalt «speilselfie».

På bildet er luggen borte, og Zooey skriver blant annet «bevis, jeg har panne». Videre skriver stjerna at hun legger ut bildet til alle som har tvilt. I kommentarfeltet koker det over fra ivrige fans.

«Vent, hva?», skriver en.

«Wow. Jeg elsker pannen din og dette tar knekken på hjernen min ... Har jeg aldri sett den før?», spør en annen.

En annen hevder hun ikke kjente igjen 41-åringen på bildet før hun så brukernavnet til stjernen på Instagram. Slike kommentarer, om at Zooey ikke er til å kjenne igjen, går igjen flere ganger i kommentarfeltet.

Skuespilleren selv har ikke uttalt seg ytterligere om forandringen.

Ble mamma

Som kjent ble den populære Hollywood-stjernen singel for to år siden, da det ble slutt mellom henne og ektemannen. Duoen forlovet seg i januar 2015, og senere samme år ble det kjent at de hadde gitt hverandre sitt ja i all hemmelighet.

FEIL: Andy Cohen er på besøk i «the tonight show with jimmy fallon» og der forteller han hvordan men egentlig uttaler navnet til Khloé Kardashian. Video: NBC Vis mer

Duoen hadde trolig nok å henge fingrene i det året. I 2015 fikk de nemlig også datteren Elsie Otter sammen, før sønnen Charlie Wolf kom til verden to år senere.

Det tidligere paret forelsket seg på settet til filmen «Rock The Kasbah», hvor han var en av produsentene og hun hadde en rolle.

- Mye diskusjon

Men for to år siden var det altså spikeren i kista for ekteskapet. Det bekreftet duoen selv gjennom sin talsperson overfor People:

- Etter mye diskusjon og en lang periode med planlegging, så har vi funnet ut av at vi har det bedre som venner, forretningspartnere og samarbeidene foreldre, enn livspartnere, sa talspersonen, og fortsatte:

DEN GANG DA: Amanda Bynes har gått gjennom en stor forandring siden hun var på toppen av karrieren sin i 2008. Foto: Instagram. Video: She´s the man / Trailer, What i like about you / Trailer. Reporter: Thea Hope Vis mer

- Vi vil fortsatt forplikte oss til bedriften vår, verdiene våre og viktigst av alt, barna våre. Tusen takk for at dere respekterer privatlivet vårt i denne perioden.

Fra 2009 til 2012 var Zooey gift med «Death Cab for Cutie»-vokalisten Ben Gibbard.

LES OGSÅ: Slik skal de tjene penger nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer