Billie Eilish:

Slik ser hun ikke ut lenger

Superstjernen er ikke lenger å se i en manke av svart og neongrønt.

HISTORIE: Denne sveisen er nå et tilbakelagt kapittel for Billie Eilish. Her under Oscar-utdelingen i 2020. Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB
HISTORIE: Denne sveisen er nå et tilbakelagt kapittel for Billie Eilish. Her under Oscar-utdelingen i 2020. Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Siden Billie Eilish (19) tok hele verden med storm med debutalbumet «When We All Fall Asleep, Where Do We Go?», som kom ut i 2019, vet «alle» hvem hun er.

Det svarte håret med neongrønne røtter har nærmest blitt varemerket hennes, etter at hun gikk for sveisen sommeren 2019. Tidligere har hun hyppig endret hårfarge, fra blond til helt svart, og det meste midt imellom.

19-åringen har også tidligere forklart hvorfor hun har beholdt den tofargede manken så lenge.

- Dette er det lengste jeg har hatt den samme hårfargen siden jeg var 13 år, og det er på grunn av mental stabilitet og vekst, har hun tidligere fortalt følgerne sine på Instagram.

Farget håret

Tirsdag varslet imidlertid idolet at en ny æra var i vente. Onsdag viste hun fram hva hun mente, og det er en helt annen stil hun har gått for - platinablondt.

«Klyp meg», skriver hun i bildeteksten.

Hun postet også en video av at hun kaster den nye frisyren bakover.

Flere påpeker i kommentarfeltet at sveisen har 80-tallsvibber over seg, for ikke å snakke om at de fleste jubler over forandringen.

Stilforandringen har muligens på bare noen minutter også blitt historisk. Instagramkontoen Pop Faction hevder at Eilish på rekordtid - seks minutter - dro inn én million likerklikk.

Den forrige rekorden innehadde artist Selena Gomez, som klarte bragden på «beskjedne» 13 minutter.

UENIGE: Hvilken farge har denne skoen? Billie Eilish' fanskare klør seg i hodet. Bilder: Billie Eilish / Instagram. Reporter: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Hockeysveis

Det er ikke første gang Eilish skaper overskrifter med sveisen sin. Den stilsikre superstjernen har skapt flere trender, men i 2019 viste det seg at hårtrenden hun innførte var en tabbe.

Den da 17 år gamle artisten hadde på det tidspunktet nylig gått for den svarte sveisen med de grønne røttene, men på den røde løperen dukket hun også opp med hockeysveis.

- Jeg vet ikke hvordan hun gjør det, men Billie Eilish kan gjøre enhver skjønnhetstrend udiskutabelt kul, skrev motemagasinet Cosmopolitans skribent.

Hyllesten nådde også Eilish, som ble konfrontert med stilendringen av en reporter fra kjendisnettstedet TMZ.

- Hør her, vil du vite hva som skjedde? Noen farget håret mitt og brant halvparten av det av, fortalte hun lattermildt den gang.

- Denne dritten er ikke med hensikt. Jeg kommer til å vokse det ut!

NYTT UTSEENDE: Ben Affleck overrasker alle i denne Instagram-videoen. Foto: NTB. Video: Ben Affleck / Instagram. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Eilish tok nettopp imot sin sjuende Grammy-pris, og har begeistret folk i alle aldrer for sine sjangerflytende låter.

I slutten av februar kom dokumentarfilmen om hennes liv, «The World's a Little Blurry» ut til stor oppmerksomhet.

LES OGSÅ: Klinte for dårlig - fikk sparken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer