Demi Lovato:

Slik ser hun ikke ut lenger

- Du kommer unna med hva som helst.

FAN AV ENDRING: Popstjernen Demi Lovato har skiftet frisyre to ganger på under to måneder. Foto: Skjermdump fra Instagram
FAN AV ENDRING: Popstjernen Demi Lovato har skiftet frisyre to ganger på under to måneder. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I november overrasket popstjernen Demi Lovato (28) fansen med å klippe sine lange, mørke lokker til fordel for en helt kort sveis. I tillegg bleket hun håret blondt og barberte deler av bakhodet.

Forandringen var med andre ord ganske drastisk, men også svært vellykket. «Confident»-sangeren fikk nemlig massiv skryt for sin nye rocka look og nesten tre millioner likerklikk på bildene av frisyren hun postet på Instagram.

Lovatos fotograf Angelo Krikos skrev blant annet på sin profil at «en ny æra nå har startet» og at han var «besatt».

«Pinkvato»

Og forandring ser ut til å fryde 28-åringen. Nå har hun nemlig farget håret igjen. Denne gangen rosa.

Det avslører Lovato selv på sosiale medier.

Mandag postet artisten en videosnutt hvor hun poserer lekent med sin nye rosa hårsveis. Som tekst har hun kun tagget frisøren sin etterfulgt av en rosa hjerteemoji.

Også denne forandringen ser ut til å falle i god smak hos fansen hennes.

- Vi visste det allerede, men jeg vil bare bekrefte; Du kommer unna med hva som helst, skryter en bruker.

- Superduper søt, mener en annen.

- Pretty in pink!

- Jeg elsker det, skriver enda en.

- Omg, JA!!

- Jippi, det rosa håret er tilbake, jubles det.

Dette er nemlig ikke første gang Demi Lovato har valgt denne fargen på manken sin. I 2014 farget hun sine lange lokker rosa, før hun senere klippet det og endte opp med en rosa bob. Hun fikk også kallenavnet «Pinkvato».

«Hurra, vi har fått Pinkvato tilbake», står det flere steder i kommentarfeltet under den nye videoen.

HEI SVEIS: Her ankommer Demi Lovato flyplassen i Los Angeles i 2014 med rosa lokker. Foto: Broadimage/REX/NTB
HEI SVEIS: Her ankommer Demi Lovato flyplassen i Los Angeles i 2014 med rosa lokker. Foto: Broadimage/REX/NTB Vis mer

- Jeg har prøvd alle hårfarger som finnes. Jeg tror favoritten min er da jeg var blond og rosa, fortalte sangfuglen til Elle i 2018.

Brøt forlovelsen

Det er ikke bare Lovatos hårsveis som har skapt overskrifter det siste året. Hun rakk nemlig både å få seg kjæreste, forlove seg og gjøre det slutt i løpet av et knapt halvår i 2020.

Eks-forloveden, som hun brøt med i september, er skuespilleren Max Ehrich (29). Bruddet kommenterte hun selv først i november da hun stod på scenen under People's Choice Awards.

- Jeg er så gira for å være her, helt ærlig. Dette året har vært de lengste tre åra i livet mitt. Ikke misforstå meg, det startet fantastisk. Jeg opptrådte på Grammy-utdelingen og sang nasjonalsangen under Super Bowl, sa hun, og fortsatte:

- Men så kom Covid og alt ble stengt. Så jeg gjorde det alle andre gjorde, gikk i lockdown-modus og ble forlovet.

Videre bekreftet 28-åringen det alle ventet på - nemlig at forlovelsen var brutt.

SINGEL IGJEN: Etter fire måneder, forlovet Max Ehrich og Demi Lovato seg, men etter to måneder, ble det slutt. Nå bekrefter endelig Lovato bruddet. Video: Ingebjørg Iversen Vis mer

«Kjærlighet er kjærlighet»

Demi Lovatos kjærlighetsliv har fått mye spalteplass i sladrepressen opp gjennom årene. I seks år var hun kjæreste med «That 70's Show»-stjernen Wilmer Valderrama (40), men sommeren 2016 avslørte duoen at de hadde gått hver til sitt.

Etter bruddet innledet sangfuglen først et forhold til UFC-stjernen Luke Rockhold (36) og deretter MMA-fighteren Guilherme «Bomba» Vasconcelos (35).

Hun har også vært involvert med «Bachelor in Paradise»-stjernen Mike Johnson (33) og modellen Austin Wilson (27).

FORLOVET: Demi Lovato avslører forlovelse på Instagram. Vis mer

Våren 2018 fortalte også «Anyone»-sangeren at hun ikke hadde noe preferanse på kjønn når det kom til dating.

- Jeg er veldig flytende og mener kjærlighet er kjærlighet. Man kan finne kjærlighet i hvilket som helst kjønn. Jeg liker friheten i å kunne flørte med hvem jeg vil, delte hun åpenhjertig med magasinet InStyle.

LES OGSÅ: - Hva skjer med Kim Kardashians ansikt?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer