Demi Lovato:

Slik ser hun ikke ut lenger

Sangstjernen Demi Lovato har gått gjennom en skikkelig makeover.

NY SVEIS: Det er slik vi er vant til å se Demi Lovato - med langt, mørkt hår. Nå har 28-åringen byttet ut frisyren med en mye kortere variant. Foto: Shutterstock / NTB
NY SVEIS: Det er slik vi er vant til å se Demi Lovato - med langt, mørkt hår. Nå har 28-åringen byttet ut frisyren med en mye kortere variant. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Superstjerna Demi Lovato (28) har i alle år vært kjent for sine mørke, lange lokker. Derfor overrasket hun stort da hun opptrådte på People's Choice Awards nylig - som blondine.

Men det stopper ikke der. 28-åringen har nemlig latt de lange lokkene falle - og klippet seg kort. I en serie bilder delt på Instagram onsdag, kan man se Lovato med en ganske så annerledes sveis enn hva man er vant til å se henne med.

På et av bildene ser man også at hun har barbert deler av bakhodet.

Det plutselige stilskiftet kommer trolig som en overraskelse på mange - i og med at sangstjerna i alle år har sverget til sitt svarte, lange hår. Det er imidlertid ingen tvil om at hårforandringen går hjem hos fansen, og i kommentarfeltet har det tikket inn med meldinger om at 28-åringen kler den nye frisyren.

Innlegget har på litt over et halvt døgn også høstet nærmere 2,5 millioner likerklikk.

Bildene ble tatt av Lovatos fotograf Angelo Krikos, som skrev på Instagram at «en ny æra nå har startet».

SINGEL IGJEN: Nå bekrefter endelig Lovato bruddet. Video: Ingebjørg Iversen Vis mer

Bekreftet brudd

Det har som nevnt bare gått noen få dager siden Demi Lovato dukket opp på People's Choice Awards - med blondt hår. Det var da riktignok ikke bare den nye hårfargen som skapte overskrifter.

28-åringen benyttet også anledningen til å bekrefte den brutte forlovelsen med Max Ehrich fra scenen. De forlovet seg i juli i år, men i høst begynte ryktene å svirre om at duoen hadde skilt lag. Etter hvert bekreftet Ehrich bruddet, mens Lovato holdt seg taus.

Natt til mandag tok hun endelig bladet fra munnen og kommenterte bruddet fra scenen.

- Jeg er så gira for å være her, helt ærlig. Dette året har vært de lengste tre åra i livet mitt. Ikke misforstå meg, det startet fantastisk. Jeg opptrådte på Grammy-utdelingen og sang nasjonalsangen under Super Bowl, sa hun, og fortsatte:

PLUTSELIG: For kort tid siden ble Lovato blond. Nå har hun i tillegg klippet hårt kort. Foto: Backgrid UK / Nipi / NTB
PLUTSELIG: For kort tid siden ble Lovato blond. Nå har hun i tillegg klippet hårt kort. Foto: Backgrid UK / Nipi / NTB Vis mer

- Men så kom Covid og alt ble stengt. Så jeg gjorde det alle andre gjorde, gikk i lockdown-modus og ble forlovet.

Videre forklarte artisten at hun har sett en rekke tv-serier, brukt mye tid på sosiale medier, og bekreftet det alle har ventet på - nemlig at forlovelsen er brutt.

VAR FORLOVET: Demi Lovato avslører forlovelse på Instagram. Senere ble den brutt. Vis mer

Det gjorde hun imidlertid i en bisetning, men det holdt nok i massevis for fansen som bare har ventet på at ordene skal komme fra Lovato selv.

Til tross for at 28-åringens avsløring har kapret mye spalteplass, fikk hun også flere blikk for antrekkene sine - hun gikk nemlig for flere.

På den røde løperen bar hun en rustrød paljettdress til sine lange, mørke lokker, mens på scenen var hun plutselig platinablond i en dusrosa glitterkjole med dyp utringning.

LES OGSÅ: - Alt forandret seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer