Demi Lovato:

Slik ser hun ikke ut lenger

Sangstjernen Demi Lovato har gått gjennom en skikkelig makeover.

NY SVEIS: Det er slik vi er vant til å se Demi Lovato - med langt, mørkt hår. Nå har 28-åringen byttet ut frisyren med en mye kortere variant. Foto: Shutterstock / NTB
NY SVEIS: Det er slik vi er vant til å se Demi Lovato - med langt, mørkt hår. Nå har 28-åringen byttet ut frisyren med en mye kortere variant. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Superstjerna Demi Lovato (28) har i alle år vært kjent for sine mørke, lange lokker. Derfor overrasket hun stort da hun opptrådte på People's Choice Awards nylig - som blondine.

Men det stopper ikke der. 28-åringen har nemlig latt de lange lokkene falle - og klippet seg kort. I en serie bilder delt på Instagram onsdag, kan man se Lovato med en ganske så annerledes sveis enn hva man er vant til å se henne med.

På et av bildene ser man også at hun har barbert deler av bakhodet.

Det plutselige stilskiftet kommer trolig som en overraskelse på mange - i og med at sangstjerna i alle år har sverget til sitt svarte, lange hår. Det er imidlertid ingen tvil om at hårforandringen går hjem hos fansen, og i kommentarfeltet har det tikket inn med meldinger om at 28-åringen kler den nye frisyren.

Innlegget har på litt over et halvt døgn også høstet nærmere 2,5 millioner likerklikk.

Bildene ble tatt av Lovatos fotograf Angelo Krikos, som skrev på Instagram at «en ny æra nå har startet».

Bekreftet brudd

Det har som nevnt bare gått noen få dager siden Demi Lovato dukket opp på People's Choice Awards - med blondt hår. Det var da riktignok ikke bare den nye hårfargen som skapte overskrifter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer