Ellen DeGeneres:

Slik ser hun ikke ut lenger

Den omstridte talkshowdronningen har lagt om til ny sveis.

KJENTE LOKKER: Ellen DeGeneres har med årene blitt kjent for sin korte sveis - men den er nå historie. Foto: Andrew Harnik / AP / NTB
KJENTE LOKKER: Ellen DeGeneres har med årene blitt kjent for sin korte sveis - men den er nå historie. Foto: Andrew Harnik / AP / NTB Vis mer
Publisert

Det har mildt sagt stormet rundt talkshowverten Ellen DeGeneres (62) de siste månedene, etter at showet hennes ble anklaget for en «giftig arbeidskultur». En rekke arbeidere i produksjonen - og kjendiser - sto frem med den ene skrekkhistorien etter den andre.

Flere mistenkte at skandalen kunne bli kroken på døra for «The Ellen DeGeneres Show» etter 17 år, men i september ønsket 62-åringen velkommen til en ny sesong, hvor hun la seg flat etter alle anklagene som hadde herjet den siste tiden.

TILBAKE: Talkshow-stjerna Ellen Degeneres er tilbake på skjermen etter en turbulent sommer, og starter sendingen med å forklare noen av anklagene som har blitt rettet mot henne. Video: Rød Løper/Viaplay Vis mer

Hun uttalte også at produksjonen har gjort en rekke endringer etter den interne granskningen, og at et nytt kapittel for det kjente talkshowet nå er i gang.

DeGeneres har nå også fornyet seg på andre måter: den siste uken har 62-åringen nemlig dukket opp på showet med en splitter ny sveis.

DeGeneres har i alle år vært kjent for sin korte sideskill, men nå har hun byttet ut signaturlooken med en langt røffere frisyre. 62-åringen har stylet håret og lagt det bakover - en ganske annerledes look enn hvordan vi er vane med å se henne.

Vekker reaksjoner

Ellen DeGeneres' nye hårsveis har naturligvis ikke gått upåaktet hen i sosiale medier. I kommentarfeltet på talkshowets profil på Instagram har flere følgere bitt seg merke i talkshowvertens forandring.

Mange har skrevet at de «elsker» 62-åringens nye frisyre, mens andre ikke er like overbevist. En følger sammenligner også håret med frisyren kona Portia de Rossi (47) anla nylig.

LIKT?: På Instagram mener noen at DeGeneres' sveis er til forveksling lik konas. Her er de sammen i januar i år. Foto: Charley Gallay / AFP / NTB
LIKT?: På Instagram mener noen at DeGeneres' sveis er til forveksling lik konas. Her er de sammen i januar i år. Foto: Charley Gallay / AFP / NTB Vis mer

Dette er riktignok ikke første gang DeGeneres vekker oppsikt på grunn av håret i løpet av talkshowets 17 år lange historie. 62-åringens korte sveis har med årene blitt som en signaturlook å regne, men i april 2019 dukket talkshowverten opp med en langt blondere variant enn vanlig, ifølge People.

Den lyse looken skyldtes hårfarging som hadde gått fryktelig galt, avslørte DeGeneres i programmet.

- Når du har så kort hår, er du nødt til å farge det ofte, for håret mitt vokser veldig fort. Så jeg farger det hele tiden, så det ser alltid forskjellig ut når dere ser på showet, sa DeGeneres.

Videre fortalte 62-åringen at hun denne gangen hadde gått for helbleking istedenfor foliebleking - noe som førte til den lyse luggen. Flere runder med bleking måtte til for å rette opp i frisyren - før hun altså kunne returnere til tv-skjermen med en nokså brukbar farge på håret.

HARDT UT: Popstjerna Mariah Carey husker godt da hun var på besøk hos Ellen DeGeneres i 2008. Hun ser ikke tilbake på besøket med glede, og går nå hardt ut mot talkshowverten. Bilder fra TV3. Vis mer

Tilbake på skjermen

I slutten av september var DeGeneres som nevnt tilbake på jobb etter måneder med anklager om arbeidsmiljøet i programmet - som blant annet har blitt beskrevet som «giftig».

- Hvis jeg noensinne har skuffa, ellers såret følelsene deres, er jeg så lei meg. Hvis det noensinne har vært tilfelle, har jeg skuffa meg selv, og jeg har såret meg selv også, for jeg prøver alltid å vokse som person. Jeg ser på alt som kommer i livet mitt som en mulighet til å lære. Jeg gikk inn i denne bransjen for å få folk til å le og føle seg bra, var blant det programlederen sa på direkten da hun gjorde comeback.

I etterkant av premieren har tall vist at det er DeGeneres' mest sette premiere siden 2016.

Anklagene mot talkshowverten startet allerede i mars, hvor flere profilerte personer omtalte henne som «ubehagelig». Det hele startet med at Youtuber Nikki Tutorials (26) delte sin opplevelse om å være på showet.

Siden har stormen blusset opp, og i sommer sto det på som verst - noe som resulterte i en intern etterforskning for å undersøke hvor stort hold det var i anklagene.

KLINER TIL: Superstjernen Jennifer Aniston gjestet «The Ellen DeGeneres Show», og bydde mildt sagt på seg selv. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

- Som dere sikkert har hørt, har det i sommer vært anklager om et giftig arbeidsmiljø her på showet, og det har vært en etterforskning. Jeg har lært at det har skjedd ting som aldri skulle ha skjedd. Jeg tar det svært alvorlig, og vil si at jeg er så lei meg for folk som ble påvirket. Jeg vet at jeg er i en posisjon med privilegium og makt, og jeg innser at med det kommer det ansvar, og jeg tar ansvar for hva som skjer på showet mitt, sa DeGeneres da hun åpnet programmet i september.

LES OGSÅ: Vekker oppsikt med kyssebilde

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer