Gigi Hadid:

Slik ser hun ikke ut lenger

Supermodellen overrasker med ny sveis på Instagram.

LYSE LOKKER: Den ettertraktede modellen Gigi Hadid er kjent for sine lyse lokker. Nå har hun imidlertid etter alle solemerker farget håret - til manges store overraskelse. Foto: NTB Scanpix
LYSE LOKKER: Den ettertraktede modellen Gigi Hadid er kjent for sine lyse lokker. Nå har hun imidlertid etter alle solemerker farget håret - til manges store overraskelse. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Supermodellen Gigi Hadid (25) har blitt et hett navn i moteverden de senere årene. 25-åringen har frontet en rekke kjente luksusmerker, og dessuten gått på catwalken med klær fra verdenskjente designere.

Under moteukene tidligere i år, gikk Hadid blant annet for Marc Jacobs i New York, Burberry i London, Versace i Milano og Chanel i Paris.

Gigi Hadid - som er datter av Yolanda Hadid (56), som også var en ettertraktet modell i sin tid - er imidlertid ikke bare kjent for sitt talent på catwalken.

HESTEHALE: Her er Gigi Hadid med kjæresten Zayn Malik i 2016. De venter for øvrig sitt første barn i disse dager. Foto: NTB Scanpix
HESTEHALE: Her er Gigi Hadid med kjæresten Zayn Malik i 2016. De venter for øvrig sitt første barn i disse dager. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Modellyndlingens lange, lyse frisyre har med årene nesten blitt varemerket hennes, og derfor var det nok mange som stusset litt ekstra da Hadid delte et bilde av seg selv som brunette på Instagram nylig.

Det er ikke kjent om Hadid har farget håret eller om det er et godt, gammeldags filter som har ført til den mørke hårfargen på bildet, men stilskiftet har allerede rukket å bli omtalt i den internasjonale sladrepressen.

På selfien er modellens lyse hår forsvunnet - til fordel for en mørkere look der håret er satt opp i en hesthale.

BRUNT HÅR: Gigi Hadid overrasket med dette bildet på Instagram nylig. Foto: Skjermdump fra Instagram / Gigi Hadid
BRUNT HÅR: Gigi Hadid overrasket med dette bildet på Instagram nylig. Foto: Skjermdump fra Instagram / Gigi Hadid Vis mer

Termin om få uker

Det er ikke umulig at Gigi Hadid har farget håret for å slå i hjel litt tid mens hun venter på at hennes første barn skal komme til verden. 25-åringen venter nemlig barn sammen med kjæresten, den tidligere «One Direction»-profilen Zayn Malik (27).

SLAKTES: Modellen Gigi Hadid får hard medfart etter at hun pusset opp leiligheten sin i New York. Vis mer

Ifølge ELLE er terminen bare et par uker unna.

Supermodellen har delt få bilder av seg selv i løpet av graviditeten, som stjerneparet bekreftet i starten av mai. Dermed gjorde Hadid et unntak da hun nå delte selfien av seg selv som brunette.

Se dette innlegget på Instagram

baby daddy ☺️

Et innlegg delt av Gigi Hadid (@gigihadid)

Det skal riktignok nevnes at Hadid viste stolt frem den voksende babymagen i en livesending på Instagram tidligere i sommer. Da forklarte hun også bakgrunnen for at hun har valgt å ikke dele så mange bilder av seg selv i sosiale medier under graviditeten.

- Det er klart at mange mennesker nok er forvirret fordi jeg ikke deler mer, men altså, jeg er gravid midt i en pandemi. Min graviditet er åpenbart ikke det viktigste som skjer i verden akkurat nå, sa hun i livesendingen, gjengitt av ELLE.

Hadid sa videre at sosiale medier bør brukes til andre ting enn å legge ut gravidbilder av seg selv, samtidig som hun innrømmet at hun hadde sendt en rekke bilder av magen til venner og familie. Modellen lovte også å dele flere oppdateringer om graviditeten når tiden er inne.

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuka i Paris. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

Fikk slakt

Selv om den ettertraktede modellen har valgt å ligge lavt i sosiale medier i det siste, har det ikke akkurat skortet på nyheter om Gigi Hadid.

I juli vekket 25-åringen oppsikt etter at hun hadde pusset opp leiligheten sin i New York. Mange mente nemlig at den sterke fargebruken var for mye - og slaktet interiøret til den kjente modellen.

Det var under et intervju på Jimmy Fallons talkshow at Hadid omsider bekreftet nyheten om at hun og kjæresten ventet sitt første barn sammen. Da hadde det i flere dager sirkulert heftige rykter om at hun og kjæresten ventet barn.

I intervjuet kunne hun også fortelle at hun og Malik egentlig hadde planer om å avsløre nyheten på egne premisser, men at planene ble endret. Det var nemlig moren Yolanda Hadid som først bekreftet den glade nyheten.

- Selvsagt skulle vi ønske at vi kunne kunngjort det på våre egne betingelser, men vi er veldig begeistret, lykkelige og takknemlige for alles lykkønskninger og støtte, sa hun.

BLOMSTRING: Modell og kjendisdatter Delilah Belle har blitt voksen, og sammenlignes nå med Gigi Hadid. Vis mer

Gigi Hadid har vært i et av-og-på-forhold med den tidligere «One Direction»-stjernen siden 2015. Etter at de fant tilbake til hverandre på nyåret, var det altså kort vei til babylykke for paret.

LES OGSÅ: Klar tale fra Britney

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer