Hilary Duff:

Slik ser hun ikke ut lenger

Hollywood-stjernen overrasket fansen med helt ny look.

FORANDRING FRYDER: Hilary Duff har lenge hatt langt blondt hår, men nå prøver hun ut en ny frisyre. Foto: NTB Scanpix
FORANDRING FRYDER: Hilary Duff har lenge hatt langt blondt hår, men nå prøver hun ut en ny frisyre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er snart 20 år siden Hilary Duff (32) slo gjennom med rollen som Lizzie McGuire i serien med samme navn. I tillegg til å ha spilt i en haug med filmer, skapte hun seg også en egen musikkarriere, og gjennom årenes løp har hun opparbeidet seg en enorm fanskare.

Bare på Instagram har hun 15 millioner følgere, og her deler den talentfulle sangeren titt og ofte glimt fra sin travle hverdag som kone og småbarnsmor.

Denne uken overrasket hun fansen med et bilde av en helt ny hårfrisyre. Tobarnsmoren har nemlig kvittet seg med sine blonde lokker og farget håret blått. Men det er imidlertid ikke hun selv som står bak den nye looken.

- Yeah, skriver Duff enkelt og greit som tekst til bildet - sammen med en emoji som trekker på skuldrene.

Sang duett

Hilary, som har sønnen Luca (8) med eksmannen Mike Comrie (39) og datteren Banks (1 1/2) med sin nåværende mann Matthew Koma (32), delte også flere videosnutter av sin nye frisyre mens hun badet datteren, ifølge People.

Samtidig fortalte 32-åringen til følgerne at hun skulle bli med ektemannen, som også er musiker, på en live-opptreden på hans Instagram kort tid senere. Og da duoen som lovet dukket opp for en duett, avslørte Koma at det var han som stod bak konas nye frisyre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer