Hilary Duff:

Slik ser hun ikke ut lenger

Hollywood-stjernen overrasket fansen med helt ny look.

FORANDRING FRYDER: Hilary Duff har lenge hatt langt blondt hår, men nå prøver hun ut en ny frisyre. Foto: NTB Scanpix
FORANDRING FRYDER: Hilary Duff har lenge hatt langt blondt hår, men nå prøver hun ut en ny frisyre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er snart 20 år siden Hilary Duff (32) slo gjennom med rollen som Lizzie McGuire i serien med samme navn. I tillegg til å ha spilt i en haug med filmer, skapte hun seg også en egen musikkarriere, og gjennom årenes løp har hun opparbeidet seg en enorm fanskare.

Bare på Instagram har hun 15 millioner følgere, og her deler den talentfulle sangeren titt og ofte glimt fra sin travle hverdag som kone og småbarnsmor.

Denne uken overrasket hun fansen med et bilde av en helt ny hårfrisyre. Tobarnsmoren har nemlig kvittet seg med sine blonde lokker og farget håret blått. Men det er imidlertid ikke hun selv som står bak den nye looken.

View this post on Instagram

🤷🏼‍♀️yea.

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

- Yeah, skriver Duff enkelt og greit som tekst til bildet - sammen med en emoji som trekker på skuldrene.

Sang duett

Hilary, som har sønnen Luca (8) med eksmannen Mike Comrie (39) og datteren Banks (1 1/2) med sin nåværende mann Matthew Koma (32), delte også flere videosnutter av sin nye frisyre mens hun badet datteren, ifølge People.

Samtidig fortalte 32-åringen til følgerne at hun skulle bli med ektemannen, som også er musiker, på en live-opptreden på hans Instagram kort tid senere. Og da duoen som lovet dukket opp for en duett, avslørte Koma at det var han som stod bak konas nye frisyre.

- Jeg farget håret hennes. Jeg gjør masse ting i huset, fleipet han under live-sendingen, ifølge nettstedet.

Duff og Koma har som alle andre holdt avstand fra mennesker i disse corona-tider ved å tilbringe mye tid hjemme.

Sist uke ga «Never let You Go»-stjernen fansen et lekent innblikk i forholdet deres. På Intagrams historiefunksjon fortalte hun spøkefullt i en video om at den beste måten å håndtere krangler på, er ved å gjemme ektefellens eiendeler.

- Folkens, når dere er sure på mannen deres, men har for liten plass å få ut frustrasjonen på, så kan dere gjøre små ting som å gjemme mobilen hans i sofaputene. Langt, langt nede i dem, insisterte tobarnsmoren mens hun dyttet telefonen ut av øyesyn, skriver People.

Thorbjørn Harr intervjues i forbindelse med at han er aktuell med Kafka på Nationaltheatret. Han har derimot fått enda mer oppmerksomhet for kysset med Hillary Duff på filminnspilling i Hollywood. Vis mer

Fikk kjærlighetserklæring

Det musikalske ekteparet ble kjærester på nyåret i 2017. Deretter gikk det slag i slag for dem.

I oktober 2018 fikk de sitt første barn sammen, i mai året etter gikk Koma ned på kne og fridde til Duff, og i desember i fjor ga de hverandre sine ja i en romantisk seremoni hjemme i hagen i Los Angeles.

View this post on Instagram

This.

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Til tross for at duoen lever tett oppå hverandre i karantene i disse dager, så virker det som at de klarer å holde liv i kjærligheten.

I helgen delte nemlig «Younger»-stjernens mann en søt hilsen til sin kone:

- Vi driver hverandre minimalt gale og hadde en fantastisk date night med middag i stuen i går kveld, skrev han sammen med dette bildet:

I kommentarfeltet viste Duff glede over Komas gest.

- Åhhhh, jeg våknet opp til en kjærlighetserklæring, jublet hun etterfulgt av to røde hjerter.

LES OGSÅ: - Datteren er helt hysterisk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer