Ariel Winter:

Slik ser hun ikke ut lenger

«Modern Family»-håret tilhører nå fortiden.

NYTT HÅR: Skuespiller Ariel Winter har farget håret og kommer ikke til å savne den svarte frisyren. Foto: NTB scanpix
NYTT HÅR: Skuespiller Ariel Winter har farget håret og kommer ikke til å savne den svarte frisyren. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det hører med jobben at skuespillere må forandre utseendet til fordel for ulike roller i serier og filmer. For Ariel Winter (22) innebar rollen som Alex i «Modern Family» at hun måtte ha svart hår.

Nylig ble derimot innspillingen av den ellevte og siste sesongen av serien avsluttet, og Winter kan endelig ta seg friheten til å forandre på utseendet sitt - noe hun nå har gjort.

Har gledet seg

Mellom sesonginnspillingene av den populære situasjonskomedien har skuespillerne naturligvis friheten til å forandre litt på seg selv, så langt de er tilbake til karakter før innspillingen starter igjen.

Winter har benyttet seg av den muligheten flere ganger, og har tidligere vært å se med oransje hår, noe hun visstnok trivdes godt med. I begynnelsen av februar ga hun nemlig uttrykk for at hun gledet seg til å gå tilbake til hårfargen igjen.

- Klarer ikke vente til jeg kan gå tilbake til denne hårfargen, skrev tv-stjernen på sin Instagram.

Og nå er hårfargen tilbake, noe 22-åringen virker å være svært glad for. På tirsdag tok hun nemlig farvel med sitt svarte hår, og erkjenner at hun ikke kommer til å savne den mørke sveisen med det første.

- Hade bra mørke hår. Jeg tror ikke jeg vil savne deg, skriver hun til et siste bilde av seg selv med svart hår.

Etter flere timer i frisørstolen var det en langt lysere Winter å se, da hun kom ut fra frisørsalongen med oransje hår. Sist skuespilleren var å se med denne hårfargen var i fjor sommer. Da delte hun en rekke bilder av sveisen på Instagram.

ORANSJE HÅR: Ariel Winter viste frem sin nye hårfarge etter flere timer i frisørstolen. Foto: NTB scanpix
ORANSJE HÅR: Ariel Winter viste frem sin nye hårfarge etter flere timer i frisørstolen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Tar farvel

Selv om Winter ikke kommer til å savne den svarte hårfargen, er det nok litt vanskeligere å ta farvel med sine kolleger etter elleve år. Flere av skuespillerne i «Modern Family» har den siste tiden delt sin hyllest til hverandre via sine sosiale medier.

Sofia Vergara (47), som spiller rollen som Gloria i serien, delt nylig et gruppebilde av hele gjengen samlet. Til bildet skriver hun følgende:

- Jeg kommer aldri til å glemme dette settet, disse folkene, det har bare vært gode øyeblikk. Tusen takk, «Modern Family». Tusen takk, Gloria Pritchett.

Flere har lagt igjen kommentarer til bildet, blant andre Rico Rodriguez (21), som spiller Vergaras sønn, Manny, i komiserien.

- Tusen takk for at du har vært den beste tv-mammaen noen sinne, skriver han, etterfulgt av tre hjerter.

Sarah Hyland (29) har også delt en avskjed på sin Instagram. Til et bilde av seg og Ariel Winter erklærer hun sin kjærlighet til sine medskuespillere.

- Jeg elsker disse menneskene med hele mitt hjerte. Elleve år sammen resulterer i at du og tv-søsteren din kommer til å starte å bruke samme klær, søskenskap for livet kommer til å bli skapt, og dere kommer alltid til å krangle over den samme læreren. Vi vil alltid være Dunphys og vi kommer alltid til å ha hverandre, skriver Hyland.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Avslørte babynyhet

Til tross for at tv-stjernene nå legger et kapittel bak seg, er det ikke gitt at fremtiden er mørk. Flere har allerede noe å se frem til, spesielt Jesse Tyler Ferguson (44), som etter nyttår kunne røpe at han og ektemannen Justin Mikita (34) venter sitt første barn sammen.

Paret har vært sammen i over 11 år, og avslørte den hyggelige nyheten da Ferguson gjestet «The Late Late Show with James Corden», ifølge People.

BLIR FORELDRE: «Paradise Hotel» og «Ex on the Beach»-profilen Synøve Rex venter barn med samboeren Sander. Video: Rød Løper Vis mer

Det var mens duoen delte sine tanker om å fylle 40 år med programleder James Corden (41) at babynyheten ble avslørt.

- Det er når man endelig blir voksen at tanker som «Jeg må begynne å ta ting alvorlig» dukker opp. Det er faktisk én ting jeg ikke har fortalt noen ennå, men mannen min og jeg venter faktisk barn i juli, uttalte Ferguson.

VENTER BARN: Jesse Tyler Ferguson og ektemannen venter barn til sommeren. Foto: NTB scanpix
VENTER BARN: Jesse Tyler Ferguson og ektemannen venter barn til sommeren. Foto: NTB scanpix Vis mer

44-åringen avslørte derimot ikke barnets kjønn. Han fleipet kun med at «det blir et menneske» - og la til:

- Jeg er veldig spent, og nå som jeg er 44, så føles det som at showet må i gang. Klokken tikker, forklarte han, ifølge magasinet.

LES OGSÅ: Avslører «hemmelig» kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer