Sharon Osbourne:

Slik ser hun ikke ut lenger

Kvittet seg med signaturlooken.

FORVANDLING: Sharon Osbourne har kvittet seg med signaturlooken sin. Foto: NTB scanpix
FORVANDLING: Sharon Osbourne har kvittet seg med signaturlooken sin. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Sharon Osbourne (67) har opp gjennom årene bemerket seg i tv-bransjen, både gjennom det britiske talkshowet «The Talk» og som «X Factor»-dommer, men hun er også kjent for å være kona til «sjokkrocker» Ozzy Osbourne (71).

Hennes røde hår har også vært en av faktorene som har gjort henne gjenkjennbar, men nå har 67-åringen sagt takk og farvel til signaturlooken.

Farget hver uke

Sharons frisør, Jack Martin, røpet mandag stjernens forvandling på sin Instagram-konto. Der ser man 67-åringen avbildet med hvitt hår - en stor kontrast til stjernens tidligere mørkerøde manke.

- Sharon har 100 prosent hvitt hår og hun har farget håret sitt hver uke de siste 18 årene. Hun forklarte meg at hun har villet gjennomføre denne forvandlingen for lenge siden, men hver gang hun har forsøkt har det bare endt i katastrofe, skriver han til et før- og etterbilde av tv-stjernen.

Videre forklarer frisøren at Sharon har vært nødt til å farge håret hver uke for å opprettholde fargen, da hun nesten hver dag er å se på tv-skjermen gjennom det populære programmet «The Talk».

DEN GANG DA: Sharon Osbourne har hatt ulike frisyrer og hårfarger gjennom årenes løp, men har de siste årene vært kjent for sine røde lokker. Her er hun derimot avbildet med honningfarget hår på Pride of Britain Awards i 2006. Foto: NTB scanpix
DEN GANG DA: Sharon Osbourne har hatt ulike frisyrer og hårfarger gjennom årenes løp, men har de siste årene vært kjent for sine røde lokker. Her er hun derimot avbildet med honningfarget hår på Pride of Britain Awards i 2006. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Ser kongelig ut

Selv om det er snakk om en stor forandring for 67-åringen, har hun fått mye positive tilbakemeldinger i kommentarfeltet.

- Hun ser seriøst ut som en kongelig med sitt hvite hår, skriver en Instagram-bruker.

- Herregud, dette er så vakkert. Det du gjør er fantastisk, kommenterer en annen.

Jack Martin står også bak flere kjendisfrisyrer. I anledning årets Oscar-utdeling var det skuespiller Jane Fonda (82) som ble fin på håret i Jack Martins frisørstol, i forkant av at hun skulle dele ut pris for beste film.

NYTT HÅR: Jane Fonda dukket opp med ny frisyre under årets Oscar-utdeling. Foto: NTB scanpix
NYTT HÅR: Jane Fonda dukket opp med ny frisyre under årets Oscar-utdeling. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kirurgiske inngrep

Dette er derimot ikke første gang Sharon velger å forandre på utseendet sitt. Selv om det kanskje er ekstra synlig denne gangen, har hun flere ganger blant annet lagt seg under kniven.

I juni i fjor avslørte 67-åringen i en episode av «The Talk» at hun skulle gå gjennom en plastisk operasjon for å få det hun beskrev som «et nytt ansikt».

I september debuterte hun med sitt «nye ansikt» i det ovennevnte talkshowet. Der gikk hun nærmere inn på det plastiske inngrepet, som for øvrig varte i hele 13 timer.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Det er fem uker siden jeg gjennomgikk operasjonen i dag. Jeg fikset på halsen og underkjeven. Han (kirurgen, journ.anm.) trakk på en måte alt mot toppen av hodet mitt og festet det med en strikk. Men alt ble bare løftet opp, så jeg ser mer uthvilt ut, fortalte Sharon, ifølge Fox News.

De plastiske operasjonene kommer imidlertid ikke uten komplikasjoner. Da Sharon gjestet artist Kelly Clarkson (37) sitt talkshow, «The Kelly Clarkson Show», i fjor høst kunne hun fortelle at hun fortsatt er redd for å legge seg under kniven.

I TV 2 Sumo-serien «Sophie Elises verden» får man bli med Sophie Elise når hun opererer rumpa si i Los Angeles. Video: Rød Løper / TV 2 Sumo Vis mer

- Jeg er redd, fordi du kan våkne opp og se ut som en kyklop (kjempe i gresk mytologi og diktning, kjennetegnet ved at de kun har ett øye, journ.anm.). Jeg gjorde dette inngrepet der de løftet munnen min, og den første uken kunne jeg ikke føle munnen. Jeg kan knapt føle den nå, for å være ærlig med deg. Jeg kunne ikke finne munnen min, fortalte hun, ifølge Daily Mail.

Sharon forklarte videre at ansiktet var numment, og at den ene munnviken var høyere enn den andre.

- Jeg så ut som Elvis, fortalte hun.

LES OGSÅ: Røper søvnløse netter etter MGP-drama

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer