Zara Larsson:

Slik ser hun ikke ut lenger

Popstjerna har gått drastisk til verks ved å endre sin signatur-look.

VEKKER OPPSIKT: Popstjerna Zara Larsson fikk flere av fansen til å sperre opp øynene da hun delte et bilde av seg på Instagram i helga. Foto: NTB Scanpix
VEKKER OPPSIKT: Popstjerna Zara Larsson fikk flere av fansen til å sperre opp øynene da hun delte et bilde av seg på Instagram i helga. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske popstjerna Zara Larsson (21) fikk sitt gjennombrudd allerede som tiåring da hun medvirket i TV 4 Sverige sitt program «Talang» i 2008.

I seinere tid har hun blitt en anerkjent artist i musikkbransjen med to egne album, og en rekke samarbeid med blant annet den britiske musikkgruppa Clean Bandit.

Nylig avsluttet hun også en turné sammen med den verdenskjente artisten Ed Sheeran (28).

View this post on Instagram

Find Ed @johannapetterssons

A post shared by Zara Larsson (@zaralarsson) on

Overrasker fansen

21-åringen har i alle sine år som artist blitt gjenkjent med sine blonde lokker i ulike lengder og nyanser. Derfor er det kanskje ikke så rart at flere sperret opp øynene da hun i helga delte et bilde av seg selv med en helt ny hårfarge på Instagram.

På bildet ser man stjerna med rødt hår, og det tok ikke lang tid før fansen jublet over Larssons nye utseendet.

View this post on Instagram

Witch season

A post shared by Zara Larsson (@zaralarsson) on

- Pennywise skjelver, Pippi Langstrømpe skjelver, Ally skjelver, Ariel skjelver, Poison Ivy skjelver. I støvlene deres., skriver 21-åringen til bildet, og refererer til karakter i filmer som «It», «A star is born» og tegneserien fra DC Comics. Fellesnevneren for de ovennevnte karakterene er at de alle har en rød hårfarge.

Popstjernas bilde har i senere tid blitt slettet og byttet ut med et annet hvor man tydelig ser den nye hårfargen hennes.

- Sexy gulrothode

I kommentarfeltet blir Larsson sammenlignet med blant annet den velkjente Astrid Lindgren-karakteren, Pippi Langstrømpe. Det skal likevel nevnes at flere av de over fem millioner følgerne mistenker at den nye hårfargen er tilegnet for Halloween.

- Fin Halloween-look. Sexy gulrothode, vil jeg tippe, skriver en av følgerne.

- Elsker det nye håret, det kler deg, skriver en annen.

- Lindsay Lohan skjelver, Jessica Rabbit (en fiktiv karakter i boka «Who Censored Roger Rabbit?», journ.anm.) får krampetrekninger, prinsesse Merida (disney-prinsesse fra Disney-filmen «Brave», journ.anm.) skjelver, skriver en tredje.

Det gjenstår enda å se om dette er en del av et kostymet til ukas Halloween-feiring, eller om popstjerna faktisk har farget håret rødt permanent.

STJERNELOOK: Se og Hørs skjønnhetsekspert Cecilie Krogh viser deg hvordan du kan se ut som Zara Larsson. Video: Cecilie Krogh Vis mer

Brudd

Den endrede hårfargen kommer bare kort tid etter at popstjerna og hennes kjæreste gjennom to år, Brian Whittaker (19) besluttet å gå hver til sitt.

Bruddet bekreftet førstnevnte i et intervju med People. Larsson forklarte at hun rett og slett ikke har tid til et forhold.

- Nei, ikke på dette tidspunktet. Men det er helt i orden, for jeg er singel akkurat nå, og det synes jeg er spennende fordi jeg er ung og søt, og jeg skal leve livet mitt. Jeg har ikke vært singel siden jeg var 14 år, delte hun.

Videre fortalte Larsson at alle forhold, enten det gjelder vennskap, familie eller kjærester, trengs å jobbes med for å holde liv i dem.

- Jeg er veldig travel, så jeg har egentlig ikke tid til å pleie et forhold nå. Det tar mye energi, forklarte hun, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

Fyrte oppunder romanserykter

Etter bruddet med Whittaker avslørte sangfuglen, for sine nesten seks millioner følgere, at hun hadde fått øynene opp for en ny mann; Den svenske artistkollegaen, Benjamin Ingrosso (22).

I en noe spøkefull tone delte hun nemlig sine følelser for Ingrosso, som også var tagget i innlegget, og skrev: «Benjamin Ingrosso, skal vi bli sammen?».

KJÆRLIGHETSERKLÆRING: Zara Larsson delte sine følelser for Benjamin Ingrosso i en video på Instagram. Foto: Zara Larsson / Instagram
KJÆRLIGHETSERKLÆRING: Zara Larsson delte sine følelser for Benjamin Ingrosso i en video på Instagram. Foto: Zara Larsson / Instagram Vis mer

- En drøm er jo Benjamin Ingrosso. Altså, det er jo en våt, jævla drøm man har, så man kan våkne opp hver dag, og han bare «jeg har laget pasta til frokost elskling, jeg har laget pasta til frokost». Og man bare «unnskyld, hvor er mozzarellaen?», og han bare «den er her, den er ved siden av», fortsatte popstjerna i videoen.

Den svenske «Wahlgrens Värld»-stjerna besvarte Larssons kjærlighetserklæring kort tid etter, der han enkelt og greit skrev:

ER MED: Benjamin Ingrosso svarte kort tid etter. Foto: Benjamin Ingrosso / Instagram
ER MED: Benjamin Ingrosso svarte kort tid etter. Foto: Benjamin Ingrosso / Instagram Vis mer

- Okei, vi kjører.

I mars avslørte Benjamin selv at han hadde blitt singel. Det var i et intervju med Expressen at det kom frem at 22-åringen og kjæresten Linnea Widmark (23) hadde gått hver til sitt etter seks år sammen.

HER ER TEGNENE: Den svenske artisten Zara Larsson og den britiske modellen Brian Whittaker var et par i to år. Video: Kine Falch. Programledere: Kine Falch og Jonas Scheie Hammer Vis mer

LES OGSÅ: - Søker trøst hos ekskona etter ny smell

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer