Kendall Jenner:

Slik ser hun ikke ut lenger

Kendall Jenner har farget håret.

IKKE LENGER MØRKHÅRET: Kendall Jenner har farget håret. Dette bildet er tatt bare for noen dager siden. Foto: AP/NTB Scanpix
IKKE LENGER MØRKHÅRET: Kendall Jenner har farget håret. Dette bildet er tatt bare for noen dager siden. Foto: AP/NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Mens flere av de berømte Kardashian-søstrene til stadighet bytter hårfarge - blondt, som brunt som turkis, for den saks skyld - har supermodell Kendall Jenner (23) beholdt sitt naturlige, mørke hår.

Derfor overrasket hun mange da hun på catwalken i London mandag kveld viste fram sin nye, blonde hårmanke. Blant annet britiske Elle omtaler stilskiftet som «overraskende».

BLOND: Kendall Jenner overrasket på catwalken i London. Foto: AP/NTB Scanpix
BLOND: Kendall Jenner overrasket på catwalken i London. Foto: AP/NTB Scanpix Vis mer

Ifølge magasinet er det stylisten Guido Palau som står bak stilforandring.

I showet, for motegiganten Burberry, hadde hun blant annet selskap av søstrene Bella og Gigi Hadid. Førstnevnte gjorde for øvrig en stilforandring i midten av august selv.

Kendall Jenner skal også ha hatt en blond hårmanke da hun gikk et moteshow for Balmain i 2016.

Saken fortsetter nedenfor.

KRANGEL: Det blir høylytt krangel mellom søstrene Kendall Jenner og Kourtney Kardashian etter de var på en hyttetur. Vis mer

Verdensberømt familie

Kardashian-familien er verdensberømte for sitt reality-program «Keeping up with the Kardashians», som nå er inne i sin 17. sesong.

Som søster av blant andre Kim Kardashian (38) og Kylie Jenner (22), har det vært stor konkurranse i å holde seg selv relevant, men utenfor tv-skjermene har Kendall tatt modellindustrien med storm.

Selv om Kendall har gått for det populære «Victoria's Secret Fashion Show» hele tre ganger, representert en rekke av de største motenavnene på catwalken og frontet verdens største magasiner, har ikke det vært bekreftelse nok for 23-åringen.

BLOND: Kendall Jenner overrasket på catwalken i London. Foto: AP/NTB Scanpix
BLOND: Kendall Jenner overrasket på catwalken i London. Foto: AP/NTB Scanpix Vis mer

I et intervju med The Telegraph, som ble gjengitt av Mirror tidligere i år, kunne Kendall avsløre at hun stadig sammenlikner seg selv med søstrene sine. På grunn av sin mangel på former føler hun seg som en «outsider» i familien.

- Da jeg vokste opp var jeg en liten, spinkel jente. Jeg så søstrene mine og tenkte alltid: «Åh, nei, er det meningen at jeg skal være like sexy som dem?» sa hun til avisa.

View this post on Instagram

finale at @burberry a beautiful show @riccardotisci17 🖤

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Slet med angst

For et par år siden var hun også åpen om angstproblemer. Det innrømmet hun på sin offisielle nettside.

«Angst har vært et stort hinder for meg, og det har vært vanskelig å forholde seg til det siste året (bekymringer for egen sikkerhet har ikke akkurat hjulpet), men jeg tror jeg endelig lærer å takle angstproblemene mine».

Jenner avslører at hun blant annet fikk angstanfall under en flytur, hvor hjertet begynte å banke «en million kilometer i timen».

«En gang fikk jeg et angstanfall på et fly hvor jeg bare måtte la angsten ta meg. Jeg følte hjertet mitt slo en million kilometer i timen, og jeg ble nummen i kroppen».

BOTTLE CAP CHALLENGE: Flere Hollywood-kjendiser har kastet seg på denne trenden. Vis mer

LES OGSÅ: - Det er det kjedeligste jeg har vært med på

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer