Bella Hadid:

Slik ser hun ikke ut lenger

- Tipper The Weeknd slår hendene ut i luften akkurat nå.

FORANDRING FRYDER: Bella Hadid har i alle år hatt langt, brunt hår. Denne helgen overrasket hun både venninner og fans med en helt ny look. Foto: NTB Scanpix
FORANDRING FRYDER: Bella Hadid har i alle år hatt langt, brunt hår. Denne helgen overrasket hun både venninner og fans med en helt ny look. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Supermodell Bella Hadid (22) er ikke fremmed for å teste ulike stiler og frisyrer i forbindelse med fotoshoots og catwalk-visninger. Som modell kan det derimot være risikabelt å gjøre en permanent stilforvandling, da det i verste fall kan koste deg potensielle arbeidsoppdrag.

Det ser imidlertid ovennevnte Hadid ut til å gi blaffen i. Søndag overrasket hun sine over 25 millioner følgere på Instagram med en helt ny look.

Det er spesielt 22-åringens nye hårfarge som vekker oppsikt, der flere påpeker at hun nærmest ikke er til å kjenne igjen. Hadid har i alle år hatt sine lange, mørke lokker, men nå er de altså byttet ut med blondt hår.

- Vakker!

Forandringen har fått enorm oppmerksomhet i kommentarfeltet, og det er tydelig at både fansen - og kjendisvenninnene - liker det de ser. Bildet har i skrivende stund fått over 1,3 millioner liker-klikk, samt over 7000 kommentarer.

- Har du blitt blondine!!!?, skriver blant andre modell Hailey Bieber (22).

- Vakker!!!, kommenterer Kim Kardashian West (38).

- Jeg tipper at The Weeknd (Bellas ekskjæreste, joun.anm.) slår hendene ut i luften akkurat nå, skriver en annen.

Prosessen med å gå fra brunette til blondine skjer ikke nødvendigvis på en dag. 22-åringen har i løpet av de siste ukene delt flere bilder på sosiale medier hvor man gradvis har sett at håret er blitt lysere.

View this post on Instagram

My vibration is only love and light ✨

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Ligner på storesøster

Flertallet av kommentarene på det ferskeste innlegget består av komplimenter, der mange også trekker paralleller til storesøster Gigi Hadid (24).

Sistnevnte har som regel alltid hatt lysere hår enn lillesøsteren, men nå har 22-åringen altså gått i Gigis fotspor.

BRUNETTE OG BLONDINE: Bella og Gigi Hadid slik man er vant til å se dem. Nå har begge lyse lokker. Foto: NTB Scanpix
BRUNETTE OG BLONDINE: Bella og Gigi Hadid slik man er vant til å se dem. Nå har begge lyse lokker. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bella er en av de mest kjente og best betalte modellene i hele verden, og er å se på catwalken for Versace, Chanel, Prada og Calvin Klein flere ganger i året.

I tillegg får hun være med og fronte de store motehusenes kampanjer, og har nylig vært Diors ansikt utad.

22-åringen opplever derimot ikke bare positiv oppmerksomhet. Når man blir rik, berømt og populær blant annet på grunn av hvordan man ser ut, må man dessverre ofte stålsette seg mot rykter og negative kommentarer.

Artikkelen fortsetter under:

TATT PÅ FERSKEN: Instagram-profilene @celebface og @beauty.false tar stjernene på fersken i ekstremt bilderedigering. Her er noen av de villeste eksemplene. Video: Rød Løper Vis mer

- Rart ansikt

I et intervju med InStyle i fjor erkjente Bella Hadid at hun, i likhet med de fleste andre tenåringer, opplever å føle seg usikker på sitt eget utseende.

- Jeg syntes at jeg hadde et så rart ansikt. Jeg husker veldig godt at jeg ble mobbet på grunn av trekkene mine da jeg var yngre.

Hun fortalte også at hun tidligere pleide å sammenligne seg med storesøsteren sin, Gigi.

- Jeg hadde smal midje og brede hofter og var litt lubben. Jeg elsker dem nå, men jeg var alltid selvbevisst når det gjaldt hoftene mine. Mens søsteren min hadde six-pack og var veldig atletisk, uttalte Bella.

LES OGSÅ: Supermodellene i fæl Photoshop-tabbe

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer