Dakota Johnson:

Slik ser hun ikke ut lenger

«Fifty Shades of Grey»-skuespilleren har fikset på tennene sine.

VAREMERKE: Skuespiller Dakota Johnson er kjent for sitt karakteristiske mellomrom mellom tennene. Foto: NTB Scanpix
VAREMERKE: Skuespiller Dakota Johnson er kjent for sitt karakteristiske mellomrom mellom tennene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den amerikanske skuepilleren Dakota Johnson (29) slo gjennom for alvor i 2015 da hun spilte Anastasia Steele i den beryktede filmen «Fifty Shades of Grey».

Selv om hun er mest kjent for sine skuespillerprestasjoner, har hun også hatt et ganske annet iøyenfallende kjennetegn.

I likhet med blant andre superstjerner som Madonna og Lauren Hutton, er nemlig mellomrommet mellom fortennene blitt en del av hennes varemerke.

Men nylig viste det seg at skuespilleren har fikset på tennene sine og fjernet mellomrommet.

Vis mer

Delte humorvideo

Da 29-åringen dukket opp på premieren på sin nye film «The Peanut Butter Falcon», hvor hun spiller hovedrollen mot Shia Lebouf (33), kunne nemlig bilder av en smilende Johnson avsløre at hun hadde vært en tur hos tannlegen.

Johnson har ved flere anledninger sjarmert en hel verden ved å bruke humoristisk selvironi om smilet sitt. I en video for Vanity Fair fra 2017 blant annet, viste hun alle gjenstandene hun kunne få plass til mellom tennene.

I videoen presenterte hun med et stort smil: «I dag skal jeg demonstrere hvor mange ulike gjenstander som kan passe i mellomrommet mitt mellom tennene, fordi det er min eneste ferdighet»

Her fikk hun plass til en kvist, et kredittkort, en kirsebærstilk, en binders og rundt 1000 dollar i kontanter.

BREDT GLIS: Dakota Johnson gliste bredt etter å ha fikset på tennene. Foto: NTB/Scanpix
BREDT GLIS: Dakota Johnson gliste bredt etter å ha fikset på tennene. Foto: NTB/Scanpix Vis mer

Fansen, som hele tiden har hyllet henne for å harselere humoristisk med sitt eget utseende, uttrykte sin «sorg» da bildene fra premieren dukket opp i sosiale medier:

- Våknet opp til å finne ut at Dakota Johnson ikke lenger har mellomrom mellom tennene. Jeg skal gråte meg selv tilbake i søvn, skriver en på Twitter.

Noen bemerket seg at tennene til stjernen ble et «Trending topic» på plattformen, mens andre aksepterte endringene og skuespillerens valg.

- Jeg fant akkurat ut at Dakota Johnson har fikset mellomrommet mellom tennene sine, og jeg er litt lei meg fordi det var liksom hennes varemerke. Men hvis det får henne til å føle seg bedre, så er jeg helt med. Heier på deg, skriver en annen bruker.

Funnet tilbake til hverandre

Det var imidlertid ikke bare tennene som gjorde at Johnson tiltrakk seg oppmerksomhet på premierefesten. Til feiringen møtte hun nemlig opp med kjæresten, Coldplay-vokalist Chris Martin (42), som hun nylig har funnet tilbake til.

Tidligere i sommer svirret ryktene om at «Fifty Shades of Grey»-stjernen og kjæresten angivelig hadde gått fra hverandre etter to år i et forhold.

Nå ser det likevel ut til at paret er kjærester igjen, bare litt over en måned etter bruddryktene.

FUNNET LYKKE IGJEN: Superparet holdt som regel en ganske lav profil, men de har nå funnet tilbake til hverandre. Foto: NTB Scanpix
FUNNET LYKKE IGJEN: Superparet holdt som regel en ganske lav profil, men de har nå funnet tilbake til hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Chris Martin skal blant annet ha fulgt 29-åringen på en filmfest til hennes neste film «Covers» onsdag 31. juli. Dagen etter ble duoen sett sammen nok en gang - da Martin var med på premierefesten til Johnsons nye film «The Peanut Butter Falcon» som forøvrig har premiere 9. august.

LES OGSÅ: Disse skal konkurrere i årets «Skal vi danse»