Ariana Grande:

Slik ser hun egentlig ikke ut

Stjernen kommer med en hårreisende avsløring.

MANKE: I sin siste oppdatering på Instagram, kommer Ariana Grande med en video som kan komme som et sjokk på noen. Video: @arianagrande Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den verdensberømte superstjernen Ariana Grande (26) har den siste tiden vært syk og dermed vært nødt til å avlyse konserter. 26-åringen er for tiden på turné rundt i verden med «Sweetener»-turneen, og i starten av oktober sto Grande også på scenen på Telenor Arena utenfor Oslo.

Søndag i forrige uke måtte hun imidlertid avlyse en konsert i Kentucky i USA som følge av sykdom. Det kunngjorde stjernen i et Instagram-innlegg, hvor hun skrev at smertene hun hadde slitt med siden midten av oktober ble for mye - og at hun derfor måtte kaste inn håndkleet.

Nå virker det imidlertid som at stjernen er tilbake etter sykdomsperioden, og søndag sto hun igjen på scenen i Tampa i Florida til fansens store begeistring. Dagen etter konserten kom hun også med en hårreisende avsløring på sin egen Instagram-profil.

Overrasket på Instagram

På bildedelingstjenestens historie-funksjon delte «Side To Side»-sangeren nemlig en videosnutt av seg selv - som har skapt reaksjoner. I klippet ser den verdenskjente sangeren nemlig ikke ut som hun egentlig pleier - og hun viser stolt frem sitt naturlige, bustete og litt krøllete hår.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer