Slik ser «Hjemme Alene»-stjernene ut i dag

Noen av dem er seg selv like, mens andre er totalt ugjenkjennelige.

POPULÆR FAMILIE: Skuespillerne fra «Hjemme alene»-filmene ser ikke ut som de gjorde for 25 år siden. Se bildespesial nederst i saken.  Foto: Scanpix
POPULÆR FAMILIE: Skuespillerne fra «Hjemme alene»-filmene ser ikke ut som de gjorde for 25 år siden. Se bildespesial nederst i saken. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er 25 år siden verden forelsket seg i åtte år gamle Kevin McCallister som havnet i knipe i filmen «Hjemme alene».

Filmen, og oppfølgerne, har for mange blitt juleklassikere. McCallister, spilt av Macaulay Culkin (35), sjarmerte alle og hamlet opp med innbruddstyvene med djevelsk list.

De fleste forbinder nok fortsatt Culkin med den berømte rollen, men de siste årene har han vakt mer oppsikt for sitt skandaløse privatliv enn for jobben som skuespiller.

Culkin var millionær allerede 12 år gammel, og vekket tidlig oppmerksomhet for sitt rusmisbruk. I 2012 var han, ifølge Daily Mail, nær døden som en følge av tungt heroinmisbruk.

I dag er han 35 år gammel og skal være i ferd med å få livet sitt på rett kjøl. Han ser, naturlig nok, helt annerledes ut enn da han spilte inn «Hjemme alene» i 1990.

Flere av filmkollegaene har også merket tidens tann, og er nesten ikke til å kjenne igjen.

Se bildespesial under!

LES OGSÅ: Nå er kjæresten avslørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer