HÅRSYSTEM: Tommy Lankut gikk skallet i 11 år, før han bestemte seg for å anlegge hårsystem. Nå stortrives han med sitt nye hår, som han bytter ut hver måned.
HÅRSYSTEM: Tommy Lankut gikk skallet i 11 år, før han bestemte seg for å anlegge hårsystem. Nå stortrives han med sitt nye hår, som han bytter ut hver måned.Vis mer

Slik ser han ut uten parykk

- Jeg bytter håret hver måned, sier Robinson-Tommy. Se videoen med hans elleville "makeover"!

Se Robinson-Tommy få nye parykker nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Robinson-deltakeren Tommy Lankut (37) har fått mye oppmerksomhet for sin pålimte parykk under årets utgave av reality-serien på TV3.

Hver måned besøker den gifte trebarnsfaren en spesialist for å få tilpasset hårsystemet, og bryr seg ikke om andre synes han er forfengelig.

- Jeg begynte med dette for seks år siden og bruker 2200 kroner hver gang jeg bytter håret. Hvis man klipper og farger eller striper håret, kommer man jo fort opp i de samme beløpet. Forskjellen fra de som går til vanlig frisør, er at jeg får nytt hår hver gang, smiler han.

Tommy hevder han aldri har blitt ertet på grunn av parykken sin, og angrer ikke på kjøpehåret.

- Jeg var skallet i 11 år og syntes ikke det var noe fint når det vokste hår litt her og litt der. Men jeg bruker ikke noe lengre tid på håret enn andre menn. Hvis andre vil erte meg fordi jeg har parykk, så vær så god.

Selv om han er storfornøyd med dagens hårsystem, nølte Lankut ikke med å teste ut en rekke parykker med kjendis-sveiser da Seher.no tok ham med på "makeover" i festmagasinet Standard i Oslo.

- Kona har en forkjærlighet for Amy Winehouse, så tar jeg på meg denne, blir det i hvert fall noe på meg i kveld, ler han høyt, og drar på seg en parykk med frisyren til den skandaleombruste "Rehab"-sangerinnen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Blodet fosset i alle retninger

Se hvilken parykk Robinson-Tommy valgte som sin favoritt her:[obj:media:8028]